SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya Averajla İkinci

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:13:01
44 Malatya Averajla İkinci
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da Teknik Direktör İsmail Tekin, ligin ikinci yarısında çok daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. 

Ligin ilk yarısında Yurtbaşı Belediyespor ile oynadıkları karşılaşmayı farklı kazanarak, Payas Belediyespor 1975 ile puanlarını eşitlediklerini anımsatan Tekin, “Rakibimizin konumu itibariyle, ilk yarıda farklı skoru yakalamak için oyuncularımız çabuk oynamayla acele oynamayı karıştırdılar. Aşırı hırslarına bir türlü mani olamadık. İlk yarıda yakaladığımız gol fırsatları vardı. Yaş zeminde, topa verdiğimiz şiddeti istediğimiz gibi ayarlayamadık. Ama ikinci yarıda hepsinin üstesinden gelindi. Daha rahat, daha sabırlı bir futbol oynayarak, farkı bulduk. İkinci yarıda yaptığımızı ilk yarıda yapmamız gerekiyordu. Ama ikinci yarıda yapabildik. Böyle olunca da 5-0’lık bir sonuç ortaya çıktı” dedi.

Tecrübeli teknik adam, ligin ikinci yarısında daha dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çekerek, “44 Malatyaspor, liderin 3 gol averajı arkasında ikinci sırada yer alıyor ama silinen 3 puan ve 4 golümüzü eklersek, 3 puan önde ve 6 gol averajla ilk yarıyı lider tamamlayabilirdik. Ancak böyle oldu yapacak bir şey yok. Önümüzde ligin ikinci yarısı var. İkinci yarıda çok daha dikkatli olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

SON PUAN DURUMU..

İki Malatya takımının yer aldığı Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. grupta son puan durumu şöyle:

Takım O P

1.Payas Belediyespor 1975-14 34

2.44 Malatya Spor 14 34

3.Kadirlispor 14 29

4.Erzin Belediyespor 14 27

5.Şahinbey Belediye Gençlik Ve Spor 13 26

6.Kilis Bld.Spor 13 23

7.Şehit Kamil Bld.Spor 14 23

8.Adıyaman Belediyespor 13 19

9.Malatya İl Özel İdaresispor 13 15

10.Elbistan Belediyespor 14 13

11.Elazığ İl Özel İdare Spor 13 13

12.Beyoğlu Spor 13 10

13.Birecik Belediyespor 14 8

14.Yurtbaşı Belediyespor 13 7

15.Siverek Belediyespor 13 5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız