SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya Destek Bekliyor

0
Güncellendi - 2016-01-08 18:18:27
44 Malatya Destek Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta Malatya'nın iki temsilcisinden birisi olan 44 Malatyaspor, düştüğü ekonomik darboğazdan kurtulmak amacıyla destek bekliyor. Kulübün hayatını devam ettirmesi için destek bekleyen yönetim, bu noktada çıkış yolu arıyor.

BAL Ligi'nin müdavimlerinden olan ve birkaç esnafın desteğiyle özellikle belediye ile büyük bütçeli takımlara karşı mücadele etmeye çalışan 44 Malatyaspor, düştüğü ekonomik darboğazdan bir türlü çıkamadı. Özellikle bu sezon maddi sıkıntının ayyuka çıkmasıyla birlikte düştüğü sıkıntıdan kurtulmaya çalışan sarı kırmızılılar, çıkış yolu bulamayınca destek aramaya başladı.

Kulübün kapanmaması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden kulüp ikinci başkanı Barış Bingöl, "Bu takımın yaşaması için şimdiye kadar büyük bir çaba verdik. Amacımız 44 Malatyaspor'un yoluna devam etmesi. Bu noktada desteğe ihtiyacımız var" dedi.

Bingöl, Malatya'yı BAL Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Bu kulüp hepimizin. Bizler bugüne kadar BAL Ligi'nde Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek adına elimizden geleni yaptık. Ancak gelinen süreçte ekonomik olarak büyük bir sıkıntı içerisine düştük. Bu kulüpte herkesin emeği var. Malatya'nın güzide kulüplerinden birisi olan 44 Malatyaspor'un yoluna devam edebilmesi için desteğe ihtiyacımız var. Bu noktada belediyelerimizden ve iş adamlarımızdan destek bekliyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız