SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya Hazırlığa Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:54:44
44 Malatya Hazırlığa Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor yeni sezon hazırlıklarının startını veriyor. Sarı-kırmızılılar pazartesi günü Yeşiltepe’deki tesislerinde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. 

Öte yandan 44 Malatyaspor dış transferde Ardahan Arıspor’un 1.94 boyundaki genç kalecisi Serdar Yasin Karakuş’u renklerine bağladı.

Aslen Malatyalı olan 1992 doğumlu genç eldivenin takımla birlikte yeni sezon çalışmalarına başlayacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılılar iç transferde ise takımın tecrübeli kaptanı Cuma Nasır ve orta sahanın başarılı ismi Halil İbrahim Uzun ile yeniden anlaştı.

BİNGÖL: “GÜÇLÜ BİR 44 MALATYASPOR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Takımdaki son durumla ilgili açıklamalarda bulunan kulüp 2.başkanı Barış Bingöl, yeni sezonun 44 Malatyaspor için güzel bir sezon olması temennisinde bulunarak, güçlü bir 44 Malatyaspor kurmak için çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Yeni sezona en iyi şekilde girmek için kulüp olarak dört koldan çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Bingöl, “Yeni sezon hazırlıklarımız pazartesi günü başlıyor. Umarım bizim için güzel bir sezon olur. Kulüp olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Dış transferde Ardahan Arıspor’un başarılı kalecisi Serdar Yasin Karakuş’u renklerimize bağladık. Bununla birlikte iç transferde ise kaptanımız Cuma Nasır ve başarılı oyuncumuz Halil İbrahim Uzun ile yeniden anlaşma sağladık. Biliyorsunuz İsmail Tekin’in hocamızın yardımcılığına yeni bir isim daha eklendi. Daha önce de İsmail Hocamızla çalışmış bir isim Murat Kayapınar hocamız da yeni sezonda bizlerle birlikte olacak. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız