SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya İddialı Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:39:52
44 Malatya İddialı Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Altyapı Ligi (BAL) 3.grup takımlarından 44 Malatyaspor, yeni sezona iddialı hazırlanıyor. 

Nevşehir ili Ürgüp İlçesi Otel Mustafa’da kamp çalışmasını sürdüren 44 Malatyaspor, 2014-2015 futbol sezonuna teknik direktör Erkan Gültekin yönetiminde hazırlanıyor,.

Pazar gününe kadar sürecek kamp hakkında bilgi veren teknik direktör Erkan Gültekin, verimli çalışma periyodu içerisinde olduklarını belirterek, iyi hazırlık maçı yaptık ve 2 maç daha yapmayı planlıyoruz. Pazar günü Malatya’ya dönüp, Malatya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüreceğiz.” İfadelerini kullandı.

Gana’dan Aziz isminde futbolcuyu kampta üç gündür denediğini söyleyen Gültekin, “Zannediyorum anlaşacağız gibi. Amani’nin durumu ne olacak bilemiyorum. Orta saha oynayacak ve ön libero pozisyonunda oynayacak oyuncuya ihtiyacımız var. Yönetim kuruluna raporu verdik” dedi.

Futbolculardan Emrah ise, Malatya’yı tercih etmesinden dolayı pişman olmayacağını ümit ettiğini ifade ederek, "Hedefimiz ligi birinci bitirip, takımı 3.Lig’e çıkarmaktır” ifadelerini kullandı. Emrah, iki hazırlık maçında eksiklerini gördüklerini söyledi.

Futbolculardan Ali de, hayırlı, kazasız ve sakatsız bir sezon dileyip, “Yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Geçen sene finalde kaybettik. İnşallah, takımımız 3.Lig’e çıkarmaktır. Verimli çalışıyoruz. Yeni arkadaşlarla uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu sene inşallah başarılı olacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız