SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya Kurada 'Bay' Çekti

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:25
44 Malatya Kurada 'Bay' Çekti
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Play-Off kurasında bay çekti. 

BAL Ligi'nde 11 Grup'ta mücadele eden ve gruplarını 2. sırada tamamlayan takımların Play-Off kuraları çekildi. İstanbul Amatör Evi'nde gerçekleştirilen kura çekiminde büyük heyecan yaşandı. Play-Off kurasına 3. Grup'tan katılan 44 Malatyaspor, bay çekerek büyük avantaj yakaladı. 44 Malatyaspor, Erzin Belediyespor ile tarafsız sahada Play-Off maçı oynayacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan 44 Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, kupayı Malatya'ya getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Evren, bay çektikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "2 maç yapmaktansa 1 maç yapmamız bizim adımıza daha güzel. Bu avantajı çevirebilmek içinde önümüzdeki Erzin maçını kazanıp, bunun avantaj olduğunu görmek lazım. Önemli olan bir ya da 2 maç yapmak değil. Önemli olan finali iyi oynamak. Bizim çocuklarda 8 tane aslan gibi final oynadılar. Bir finalimiz daha var. O finali de aslan gibi oynayacaklar. Ben sezon başından beri söylüyorum o kupayı Malatya’ya getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"ZORU KOLAYA ÇEVİRİP, ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Evren, Erzin Belediyespor ile zorlu ve adına yakışır bir final oynayacaklarını kaydederek, "Güzel bir karşılaşma olacak. Ama ben inanıyorum ki bizim çocuklar bu zorluğu kolaya çevirecekler inşallah. Önce Allah’ın yardımı sonra çocukların büyük gayretiyle inşallah biz zoru kolaya çevirip o hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu.

Erzin Belediyespor maçı hazırlıklarına hemen başlayacaklarını ifade eden Evren, "Yönetimle bir toplantı yapacağız. Benim gönlümden geçen şehir dışında bir kamp programı oluşturmak istiyoruz. Bunun detaylarını yönetimle konuşup bir karara varacağız. İnşallah şehir dışında bir kamp dönemi geçirip sonunu da iyi tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

"BİZ BİR AİLEYİZ"

Evren, takımda iyi bir birlik ve beraberlik olduğunu kaydederek, şunları söyledi: "Kura çekiminde okunan hatimlerin sayısını ben biliyorum. O dua edenlerden Allah razı olsun. Bizim duaya çok ihtiyacımız var. Ben inanıyorum ki o sinerjini final maçında da bize yapacaklar. O çocuklarda o duaların karşılığını fazlasıyla verecekler inşallah. Ben 8 hafta önce söyledim. Biz bütün olarak çok büyük bir aileyiz. Biz bu işe kellemizi değil, gövdemizi koyduk. Malatya futbolu adına bu 3 lig takımını getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıp o kupayı Malatya’ya getireceğiz. Tekme ağzımızın içine girecek ama o tekmeyi yiyeceğiz ama o kupayı getireceğiz. Bu iş para olayından çıktı. Bu iş Malatya davası oldu. Tabi yönetiminde bu çocukların karşılığını vereceğine ben eminim. Bu iş Malatyalı gençlerin devası. Çocuklar ne yapacaklarını çok iyi biliyor. Yönetim olarak üstümüze ne düşüyorsa yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izniyle biz kendi işimizi yapalım. Yönetiminde kendi işini yapacağına ben inanıyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız