SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya O'nu Geri Çağırdı

0
Güncellendi - 2016-01-28 23:13:53
44 Malatya O'nu Geri Çağırdı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspo'un yeni transferleri Fildişili Fidele Ange ile Alima Yeni Malatyaspor U21 takımından kadrosuna kattığı Enes Gömülü takıma uyum sağladı.

44 Malatyaspor, sezon başında anlaştığı Fildişili Fidele Ange'yi kadrodaki oyuncu fazlalığı nedeniyle geri göndermişti. Ligin ikinci yarısında 9 futbolcuyla yollarını ayıran sarı kırmızılılar, Fidele'yi geri çağırdı.

Öte yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Alima Yeni Malatyaspor U21 takımında forma giyen Enes Gömülü'yü de kadrosuna dahil etti.

Fidele Ange, 44 Malatyaspor'a geri geldiği için mutlu olduğunu ifade etti.

Orta saha oyuncusu, iyi bir takıma geldiğini kaydederek, "44 Malatyaspor'u çok seviyorum. Takımdaki futbolcular çok iyi. Sezon başında takıma geldim ama geri gittim. Başkanımız tekrar aradı ve geri geldim. Ben çok mutluyum" dedi.

Fidele, kadroya girmek için çok çalıştığını da sözlerine ekledi.

Genç oyuncu Enes Gömülü ise, "Takıma ilk geldiğimde bir adaptasyon süreci yaşadım. Gerek hocalarımız gerekse de takımdaki ağabeylerimiz bizi iyi karşıladı. Antrenmanlarda eksik kaldığımız noktalarda da bize yardımcı oldular. Uyum sürecini kısa sürede atlattık" diye konuştu.

Gömülü, takımın daha iyi olacağına inandığını ifade ederek, şunları söyledi: "Elimizden geleni yapıyoruz. Takım olarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu hafta sahamızda Suruç Gençlik Spor ile karşılaşacağız. Bizim için çok önemli bir maç. Mutlaka bu haftayı 3 puanla kapatmamız lazım."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız