SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"44 Malatya Sahipsiz Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:06:46
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , Bölgesel Amatör Lig 4. grubunda lider Payas Belediye ile  şampiyonluk mücadelesi veren 44 Malatyaspor arasında oynanan ve istenmeyen olayların yaşandığı karşılaşmayla ilgili TBMM Genel Kurulunda bir konuşma yaptı. Ağbaba;Payas Belediye- 44 Malatyaspor maçında üzücü olayların çıktığını belirterek  “Malatya’dan maçı izlemeye giden taraftar ve basın mensupları taşlanmış, tartaklanmıştır. Maçtan sonra Malatyaspor kafilesi beş saat statta bekletilmiştir. 44 Malatyaspor’un ve taraftarlarının sahipsiz olmadığının bilinmesini isterim” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada “Bölgesel amatör ligde hafta sonu oynanan Payas-44 Malatyaspor maçında olaylar çıkmıştır. Final niteliğinde olan bu maçta hakem kötü bir yönetim göstermiş, ayrıca böyle önemli bir maça dördüncü hakem olarak Hatay bölgesinden bir hakem görevlendirilmiştir. Saha komiseri olaylarda taraf olmuş, görevini yapmamıştır. Malatya’dan maçı izlemeye giden taraftar ve basın mensupları taşlanmış, tartaklanmıştır. Olayı önlemesi gereken polis ise hem Malatyalı taraftara hem de basın mensuplarına, hatta teknik direktörümüze saldırmıştır. Maçtan sonra Malatyaspor kafilesi beş saat statta bekletilmiştir. Çıkışta ise otobüsümüz taşlanmış, taraftarlarımızdan birisi beyin travması geçirmiştir” ifadelerini kullandı.

Ağbaba konuşmasının devamında “Ben, 44 Malatyaspor’un ve taraftarlarının sahipsiz olmadığının bilinmesini isterim. Bu olaylardaki tutumlarından dolayı Federasyon’u, polisi ve Bakanlık yetkililerini kınıyorum. Olayın takipçisi olacağımın da bilinmesini istiyorum.”şeklinde konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız