SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'44 Malatya Şampiyon Olacak'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:08:11
'44 Malatya Şampiyon Olacak'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un yeni transferi Ayhan Yaman, 44 Malatyaspor'u şampiyonluğa ulaştıracaklarını söyledi. 

Yaman, takımın kamp çalışmalarının verimli geçtiğini ifade ederek, "İkinci yarı çalışmaları çok güzel geçiyor. İkinci yarı takımı inşallah istenen seviye ye getiririm. İlk yarı itibarıyla 44 Malatyaspor’un gidişatı kötü değildi. Liderin 5 puan gerisinde yer alıyor. Gol yollarında sıkıntı çekiyordu. Benim yakından tanıdığım bir takım. Bu grubu da iyi biliyorum. 44 Malatyaspor2un bu grupta liderliği kaldıracak bir gücü olduğunu da biliyorum. Herkes burada işini yapıyor. Hocamız güzel. Yönetimimiz elinden geleni yapıyor. Güzel bir arkadaşlık ortamı var. İnşallah buda ikinci yarı sahaya yansır. İnşallah ikinci yarı hedefe ulaşan takım biz oluruz" dedi.

44 Malatyaspor'u hedefine ulaştırmak istediklerini kaydeden tecrübeli forvet, "44 Malatyaspor 2 sezondur 3.Ligin kapısından dönüyor. Bizde bu sezon liderin sadece 5 puan gerisindeyiz. İkinci yarının başı itibariyle yakalayacağımızı seri galibiyetler ile bu farkı kapatacağımızı düşünüyorum. İnşallah ikinci yarı 44 Malatyaspor başarıya ulaşır. Benim düşüncem 44 Malatyaspor bu sezon Şampiyon olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yaman, grupta her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu dile getiren Yaman, "Ben Adıyamanspor ve Adıyaman İl Özel İdarespor’un maçlarını seyretme imkanı buldum. Bu grupta herkes herkesi yenebiliyor. Adıyamanspor, Dersimspor’u mağlup etti. 2 hafta sonra grubun son sırasındaki takım gelip, Adıyamanspor’u yenebiliyor. O yüzden grupta ne olacağı belli değil. Şuan itibarıyla Kilis Belediyespor daha avantajlı görünüyor. Fakat 5 puan kapanmayacak bir puan farkı değil. İlk maçtan itibarıyla tüm futbolcular işin ciddiyetine varırsa eğer, bu işi başarırız" şeklinde konuştu.

Fikstür avantajının kendilerinden yana olduğunu belirten tecrübeli forvet, şunları söyledi: "İkinci yarı 44 Malatyaspor’un, fikstür avantajı var. İki hedefe oynayan takımla da, iç sahada karşılaşacağız. Bizim önce kendimize bakmamız gerekiyor. Rakiplerin ne yaptığını önemli değil, bizim ne yapacağımız önemli. İçeride ki maçlarımızı fire vermeden kazanırsak, dışarıda ki maçlarda da ekstra puan getireceğini biliyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız