SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya Sıkıntılı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:30:52
44 Malatya Sıkıntılı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Hazırlıklarını Yeşiltepe’de sürdüren sarı-kırmızılılar Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezona sıkıntılı giriyor. 

Ekonomik olarak kötü bir süreç yaşayan 44 Malatyaspor’da transfer dönemi durgun geçerken, yönetimin futbolcuların ödemesini yapmakta bile zorlandığı öğrenildi.

Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Malatya temsilcisi, lige mütevazı bir kadroyla girecek. İsmail Tekin’in transfer listesinde yer alan birçok oyuncuyu alamayan sarı-kırmızılı yönetim, mevcut takımdan birçok oyuncuyu da elinde tutamadı.

Malatya Yeşilyurtspor ile birlikte Malatya’yı BAL’da temsil edecek 44 Malatyaspor’da her şeye rağmen hedef şampiyonluk.

Bu sezon kulübün durumundan dolayı iddialı konuşmaktan çekinen kulüp yönetimi, hedef noktasında tecrübeli teknik adam İsmail Tekin’e güveniyor. Malatya’da daha önce amatör ve profesyonel lig şampiyonlukları bulunan ve antrenörlük hayatının sonbaharını yaşayan İsmail Tekin’in tecrübesine oldukça güvenen sarı-kırmızılı yönetim, kurt hocayla şampiyonluk yaşamak istiyor.

44 Malatyaspor 5 yıllık Bölgesel Amatör Lig serüveninde en büyük başarısını Mahmut Evren döneminde final oynayarak yaşamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız