SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya Transferin Hızlısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:18:48
44 Malatya Transferin Hızlısı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, transferde fırtına gibi eserken, 17 futbolcuyla sözleşme imzalandı.

Teknik direktör İsmail Tekin’in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten sarı kırmızılı yönetim, iç transferde Zafer Sağdıç, Halil İbrahim Uzun, Mehmet Başkak, Erdem İsotçu, Yalçın Güner, Hakan Koç, Salih Altıparmak, Hüsnü Ayaz, Emrullah Pekiz ve Cumali Kılınç ile sözleşme yeniledi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan 44 Malatyaspor dış transferde de bombayı patlattı. Sarı kırmızılılar, dış transferde Harun Aytemur, Selim Dağ, Fuat Bican, Okan Gültekin, Erkan Levent, Korhan Keskinkılıç ve Muhittin Ülger’i kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarıyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan 44 Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bay, “Teknik direktörümüz İsmail Tekin’’in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu anlamda iç ve dış transferde anlaştığımız futbolcularla sözleşme imzaladık. Transfer çalışmalarımız halen devam etmektedir. 7-8 futbolcu ile görüşüyoruz. Bu futbolcularla da yeni sezon hazırlıklarının başlangıcına kadar anlaşmayı planlıyoruz” dedi.

Bay, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “44 Malatyaspor’un hedefi her zaman şampiyonluktur. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sezon lig başlangıcı öne çekildi. Bu nedenle kısa sürede transferi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız