SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya, Yeşilyurt'a Oynadı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:16:05
44 Malatya, Yeşilyurt'a Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta 44 Malatyaspor, sahasında Gaziantep ekibi Sakıcı İnşaat Şenyurtspor'u 1-0 yendi.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Çağdaş Can Toprak, Ekrem Gönülaçar, Ali Yakut hakem üçlüsü yönetti.

44 Malatyaspor, küme düşmeme mücadelesi veren Sakıcı İnşaat Şenyurtspor'u 55. dakikada Ali Şimşek'in attığı golle 1-0 yendi. 

-Yeşilyurtspor ligin dibine demirledi-

BAL Ligi 3. Grup'ta haftayı bay geçen Malatya Yeşilyurtspor, Adıyaman İl Özel İdarespor'un Adıyamanspor'u 4-2 yenmesinin ardından ligin dibine demirledi.

Malatya Yeşilyurtspor 16 puanda kalırken, Adıyaman İl Özel İdarespor puanını 17'ye çıkararak, bir sıra yükseldi. Küme düşmeme mücadelesi veren Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ise 18 puanla 11. sırada kaldı. 

-Kritik maçlar oynanacak-

BAL Ligi 3. Grup'ta 24. haftada kritik karşılaşmalar oynanacak. 

Ligin dibine demirleyen Malatya Yeşilyurtspor, sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor'u ağırlayacak. 

Küme düşmeme mücadelesi veren bir diğer ekip Adıyaman İl Özel İdarespor ise zirve yarışının içerisinde kalmak isteyen Kilis Belediyespor ile sahasında karşı karşıya gelecek. 

Ligin 23. haftasını puansız kapatan Gaziantep ekibi Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ise 24. haftayı bay geçecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız