SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya'da Evren Bıraktı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:50:06
44 Malatya'da Evren Bıraktı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor'da, takımın teknik sorumlusu Mahmut Evren görevi bıraktığını açıkladı. 

Bu sezon takımı Play-Off'a taşıyan 44 Malatyaspor'un tecrübeli teknik sorumlusu Mahmut Evren, "Kuruluşundan bugüne kadar bir çok aşamasında görev yaptığım, zaman zaman çok mütevazi şartlarda büyük başarılar kazandığım 44 Malatyaspor’dan ayrılma kararı aldım. Bu ayrılık tamamen kendi inisiyatifimle almış olduğum bir karardır. Görevde kalmam için bana defalarca bu yönetim teklifte bulundu. Bu teklifleri yapan değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Evren, yönetimin önünü açma adına böyle bir karar aldığını dile getirerek, "Kulübümüz yeni bir yapılanma içine girdi. Burada ekonomik anlamda bazı şeyleri oluşturmak zor. 44 Malatyaspor yönetimi de haklı olarak daha güçlü bir yapı oluşturmak istiyor. Ben bu süreçte görevden ayrılarak, hem yeni gelebilecek arkadaşlarımızın önünü açmak hem de biraz dinlenmek istedim" ifadelerini kullandı.

"CAMİA İÇİN HAYIRLI OLSUN"

Kimseye kırgın olmadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Geçen sezon Malatya halkına yaşattığım güzel duygular ortada. Hiç kimseye hiçbir kırgınlığım yok. Geçen sezon herkesi bir mücadeleye inandırdık. Şehirde şampiyonluk heyecanını herkesle birlikte yaşadık. Bizden desteklerini esirgemeyen ve bu süreç içinde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Evren, istenildiğinde 44 Malatyaspor'a dışarından her zaman destek verebileceğini kaydederek, "Benim adımın kulüp içerisinde olmasına gerek yok. Her Malatyalı gibi dışarıdan istendiği takdirde her türlü desteği her türlü desteği vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Umarım bizim yarıda bıraktığımız yolun tamamını başarıyla tamamlarlar. Benden sonra gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu kararım camia için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

44 Malatyaspor Başkan Vekili Mehmet Maden, Mahmut Evren'e, takıma bugüne kadar verdiği emek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Evren'e, spor hayatında başarılar dileyen Maden, "Mahmut hocamız, takımımıza büyük emekler verdi. Kendisiyle birlikte çalışmaktan her zaman gurur duyduk. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız