SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya'da Hedef 3 Puan

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:32:38
44 Malatya'da Hedef 3 Puan
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor, Pazar günü saat 12.30'da Yeşiltepe 1 No.lu sahada Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, şampiyonluk yarışına ortak olmanın hesaplarını yapıyor.

Yaşadığı ekonomik krize rağmen, grupta 'yarışta bende varım' diyen 44 Malatyaspor, Pazar günü sahasında şampiyonluğun güçlü ekiplerinden Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ille kritik bir mücadeleye çıkacak. 14 puanı bulunan sarı kırmızılılar, 16 puanı bulunan rakibini yenerek, şampiyonluk yarışına ortak olmak istiyor.

Teknik direktör Cihangir Serkan Meriç ile çıktığı Adıyaman 1954 Spor maçını 3-2 kaybeden sarı kırmızılılar, hem bu mağlubiyeti telafi etmek hem de rakibini sahasında eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. 

"3 puanı alıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz"

44 Malatyaspor'un teknik patronu Cihangir Serkan Meriç, şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, zorlu maçı kazanıp, 'yarışta bizde varız' demek istediklerini söyledi.

Meriç, Adıyaman 1954 Spor karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, o maçın kendileri için geride kaldığını Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçını kazanıp, o maçtaki puan kaybını telafi etmek istediklerini dile getirdi.

Kendi saha ve seyircileri önünde tek düşüncelerinin galibiyet olacağını kaydeden Meriç, "Karaköprü’yü daha önce burada izleme fırsatı buldum. Yeşilyurt’la oynadıkları maçı izledim. Onlar da iyi bir ekip. Bu ligde şampiyonluğu kovalayan ekiplerden biri. Oyuncularımla konuştum. Bu maçın önemini biliyorlar. Bu maçın bizi nerelere taşıyacağını çok iyi biliyorlar. Ona göre hazırlanıyoruz. İnşallah bu maçta galip geleceğiz. İnşallah bu hafta 3 puanla tanışırız ve yolumuza emin adımlarla devam ederiz. O nedenle bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Tek düşüncemiz 3 puan ve galibiyet" dedi.

Malatya Yeşilyurt BAY takım

Bu arada, ligde mücadele eden bir diğer Malatya takımı olan Malatya Yeşilyurtspor ise 9. haftayı, "bay" takım olarak maç yapmadan geçirecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız