SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya'da Meriç Dönemi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:25:51
44 Malatya'da Meriç Dönemi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'da takımın başına Cihangir Serkan Meriç getirildi. Takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Meriç, "Yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

BAL Ligi'nde sıkıntılı günler geçiren 44 Malatyaspor'da İsmail Tekin'den boşalan teknik direktörlük görevine bir dönem Malatya Yeşilyurtspor'u da çalıştıran Cihangir Serkan Meriç getirildi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada takımın başındaki ilk antrenmanına çıkan Meriç, 44 Malatyaspor yönetimine kendilerine görevi layık gördükleri için teşekkür etti.

44 Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu dile getiren Meriç, "44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Müslüm Boztaş, Kulüp İkinci Başkanları Barış Bingöl ve Fatih İlek ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Böyle büyük, onurlu, karakterli, haysiyetli, mücadelesi yüksek bir kulübe geldiğim için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada çalıştığımız için son derece mutluyuz. Yeni bir başlangıç yapmayı planlıyoruz. Bizden önceki teknik heyete de takıma verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İsmail Tekin, bizim kendi hocamızdır. Kendisinin bu takıma çok büyük emekleri olmuştur. Bizde inşallah onun bıraktığı yerden alıp götürmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

"Bu ligi çok iyi biliyorum"

BAL Ligi'ni iyi bildiğini dile getiren Meriç sözlerini şöyle sürdürdü: "Takımdaki futbolcuları yakından tanıyorum. Onun dışında ligi de iyi biliyorum. Daha önce birlikte çalıştığımız oyuncular kadroda yer alıyor. Onlarla diyalog ve iletişim konusunda çok fazla bir sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum. Tabi ki her kulüpte bazı sıkıntılar olabilir. Ama biz bundan sonra tecrübelerimize dayanarak, tecrübelerimizi kullanarak, bu sıkıntıları en asgariye indirmeye çalışacağız. 'Bismillah' deyip, başladık. İnşallah Allah yardımcımız olur."

Meriç, 44 Malatyaspor'un  5 yıldır BAL Ligi'nde mücadele ettiğini anımsatarak, "44 Malatyaspor iyi ve güçlü bir ekipten oluşuyor. Karakterli, dürüst ve iyi oyunculara sahibiz. Bu anlamda da sürekli hedefleri olan bir takım. 44 Malatyaspor şampiyonluğa oynayan ve üst ligleri hedefleyen bir takım. Bizde elimizden geldiği kadarıyla bu saatten sonra 44 Malatyaspor'u en üst seviyelere taşıyarak, hedeflediğimiz yere gelmek için sabırla çalışarak, emin adımlarla ilerlemeyi düşünüyoruz" dedi.

"Ligin güçlü ve tecrübeli ekibiyiz"

Adıyaman 1954 Spor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Meriç, "Önümüzdeki iki hafta zorlu maçlar oynayacağız. Ama biz maçları tek tek düşüneceğiz. Futbolcularıma da bunu anlatacağım. Bu anlamda önümüzdeki Adıyaman 1954 Spor karşılaşması bizim için büyük önem taşıyor. Onlarda artık toparlanmaya başladılar. İç sahada iyi oynuyorlar. Ama bizde iyi bir ekibiz. İyi bir takımız ve kemikleşmiş bir ekibimiz var. Karakterli, koşan, mücadele eden, bu ligin güçlü ve tecrübeli ekiplerinden birisiyiz. Deplasmana puan ya da puanlar için gideceğiz. En iyi şekilde mücadele edip, oradan istediğimizi almayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bu lig her şeye gebe"

Meriç, ligin her şeye gebe olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Lig oldukça enteresan geçiyor. Kilis Belediyespor iyi bir kadro kurdu ve yatırım yaptı ama puan tablosuna baktığınız zaman çok aşağılarda yer alıyor. Adıyaman 1954 Spor'un ligin başında çok iyi bir ekip yaptıkları söylendi. Ama bakıldığında puan tablosunda istedikleri yeri tutturamadılar. Bu ligde üst sıraları zorlayan en başta 44 Malatyaspor'u söylüyorum.  Adıyaman 1954 Spor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor üst sıraları zorluyor. Elaziz Belediyespor bu hafta problem yaşadı. Bu lig her şeye gebe. Ama ben şundan eminim; 44 Malatyaspor gerçekten bu ligin en iyi takımı. Şimdiye kadar aldıkları puan, bundan önceki senelerde gidebildikleri yere kadar gittiler. Kemikleşmiş, tecrübeli ve iyi oyunculardan kurulu bir takımız. İnşallah bizde bir nebze onlara bir şey katabilirsek, onlarla birlikte düşünüp, hareket edebilirsek, bu olgu ve birlikteliği yakalayabilirsek, başarının geleceğini düşünüyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız