SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya'da Transfer

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:17:07
44 Malatya'da Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, iç transferi tamamlarken, takımın 22 Temmuz'da Malatya'da toplanarak, yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

Yeniden anlaşılan Teknik Direktör İsmail Tekin’in verdiği rapor doğrultusunda kalması yönünde görüş belirtilen futbolcularla tekrar anlaşan sarı kırmızılı yönetim, son olarak kaptan Zafer Sağdıç ile anlaşma sağlayarak, iç transferi tamamladı.

Cuma, Vahit, Ali Kunter ve Yusuf Çelik ile yollarını ayıran sarı kırmızılı kulüp, geçen seneki kadrodan teknik direktör Tekin’in kalması yönünde görüş belirttiği futbolcularla yeni sezon için anlaşarak, el sıkıştı. Son olarak geçen sezon ortaya koyduğu performansla takımına büyük fayda sağlayan kaptan Zafer Sağdıç ile anlaşan yönetimin, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda dış transfer görüşmelerine de başladığı belirtildi.

Tekin’in Yüzde 80’i Malatyalı futbolculardan oluşan listesinde, alınmasını istediği 4 futbolcunun il dışından olduğu öğrenilirken, bu isimlerle de anlaşma zemininin arandığı öğrenildi.

Transfer çalışmaları ve kamp programı ile ilgili konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akagündüz, iç transferi büyük oranda tamamladıklarını, dış transferde ise çalışmalara başladıklarını ifade ederek, yeni sezon için hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu kaydetti.

En önemli transferlerinin Teknik Direktör İsmail Tekin olduğunu da vurgulayan Akagündüz, “Transferde İsmail hocamızın verdiği listeye göre çalışmalara başladık. İç transferi neredeyse sorunsuz hallettik. Dış transferde ise görüşmelere başladık. Bu sezon için en büyük transferimiz, yeniden anlaşmaya vardığımız hocamız İsmail Tekin oldu” dedi.

Bu arada Mustafa Akagündüz takımın 22 Temmuz’da Malatya’da toplanarak kamp çalışmalarına başlayacağını, bayram sonrası da kamp çalışmalarına il dışında devam edileceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız