SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya'dan 2 Transfer

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:12:06
44 Malatya'dan 2 Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, transfer çalışmaları kapsamında 2 oyuncuyla anlaştı.

Ligin ikinci yarısına hazırlanan 44 Malatyaspor, kadrosuna 2 oyuncu kattı. Sarı kırmızılı takım, Vefaspor’dan defans oyuncusu Bedir Yağız Aktaş ile Elazığ Yolspor’dan forvet oyuncusu Muhammet Uyar ile anlaştı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreni sonrası konuşan 44 Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Mehmet Maden, “Hocamızın bize verdiği rapor doğrultusunda transferlerimizi yapıyoruz. Bu kapsamda Vefaspor’dan defans oyuncusu Bedir Yağız Aktaş ile Elazığ Yolspor’dan forvet oyuncusu Muhammet Uyar’ı kadromuza kattık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İkinci yarıyı daha kolaya çevirmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Amaçlarının Malatya’ya ikinci profesyonel takımı kazandırmak olduğunu ifade eden Maden, “Biz ligin ikinci yarısını kolaya çevirmek için çalışıyoruz. Bu anlamda da yoğun bir mesai içerisindeyiz. Malatya’ya ikinci profesyonel takımı kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Vefaspor’dan alınan 27 yaşındaki defans oyuncusu Bedir Yağız Aktaş, “Takıımın amacının ne olduğunu biliyoruz. Bizde 44 Malatyaspor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda iyi bir konumdayız. İnşallah takımımızı sezon sonunda layık olduğu yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Elazığ Yolspor’dan alınan 22 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Uyar ise, 44 Malatyaspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek, “44 Malatyaspor’un şampiyonluk hedefi var. Bende bu hedefe destek vermek için geldim. Takımımızın ligdeki durumu çok iyi. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız