SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya'nın Gecesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:05:17
44 Malatya'nın Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor destek gecesi yaptı. 

“44 Malatyaspor Birlik ve Beraberlik Gecesi” adı altından yapılan geceye katılım beklenilen düzeyde olmadı.

Ramada Otel’deki geceye Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP ikinci sıra milletvekili adayı Hulusi Porgalı ve Milliyetçi Hareket Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Hakan Yılmaz katıldı.

Gecede konuşan 44 Malatyaspor Kulüp 2.Başkanı Barış Bingöl, geceye katılanlara teşekkür etti. 44 Malatyaspor’un da Yeni Malatyaspor gibi Malatya’nın ortak paydası olduğunu kaydeden Bingöl, “Gecemize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bugün birlik beraberlik adı altında böyle bir geceyi yapmamız, Malatya’nın futbolu ne kadar sevdiğinin bir göstergesidir. Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğuna ne kadar çok sevindiğimiz aslında bu şehrin futbol gerçeğinin resmidir. Bu şehre bir 3.lig takımı da lazım. Bu görevi 44 Malatyaspor’un yerine getirebileceğine inanıyoruz. Elimziden geleni yapıp, 44 Malatyaspor’u bir üst lige taşımak için mücadelemiz sürecektir” dedi.

Daha sonra sırasıyla Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Malatya Şubesi Başkanı Seyfullah Özdemir, Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Orhan Özbek, Milliyetçi Hareket Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Hakan Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ikinci sıra milletvekili adayı Hulusi Porgalı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba kürsüye çıkarak, sarı-kırmızılı kulübe destek açıklamasında bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız