SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'44 Malatyaspor' Olmuş!.

A- A+ PAYLAŞ

Onlarca trilyonluk borç nedeniyle "yokedilmesi", buna karşın Malatya Belediyespor'un adının değiştirilerek Malatyaspor'un yerini alması yolunda senaryolar konuşulurken, 1. Amatör Futbol Ligi'nde yeralan Sıtmapınarıspor takımının, "elini çabuk tuttuğu" ve adını "44 Malatyaspor" olarak değiştirdiği öğrenildi.

Malatyaspor'un borç yükü nedeniyle profesyonel liglerdeki mücadelesini sürdürememe ve yönetim bulamama tehlikesiyle karşı karşıya olması nedeniyle, kulislerde, Malatyaspor'un "kapanma" sürecine girmesi, onun yerine adı değiştirilecek Malatya Belediyespor'un Malatyaspor'un yerini alması alternatifleri konuşuluyordu.

3. ligde yeralan Malatya Belediyespor'un "44 Malatyaspor"un da aralarında bulunduğu, Malatyaspor'un adını çağrıştıracak bir isim almasına ilişkin konuşmalar da olurken, Sıtmapınarıspor Kulübü "ani bir hamleyle" kulübün adını "44 Malatyaspor" olarak değiştirdi.

Bu isim değiştirme işleminin hangi hesapla yapıldığına ilişkin birçok soru akıllara geldi. İsim değişikliğinin perde arkasında, Malatya'da profesyonel futbolu "ticari faaliyeti" haline dönüştürmüş bazı kişilerin de bulunduğu iddialar arasında yeralıyor.

Sıtmapınarıspor Kulübü yöneticilerinin, isim değişikliğine neden karar verdikleri yolunda açıklama yapmaları halinde, bu konudaki birçok sorunun yanıt bulabileceği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız