SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatyaspor'da Anlaşma

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:29:07
44 Malatyaspor'da Anlaşma
A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, İstanbul Büyükçekmecespor’dan defans oyuncusu Kemal Emre Bozoğlu ile anlaştı.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan 44 Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Serkan Alkasoğlu, dış transfer çalışmaları kapsamında teknik direktör İsmail Tekin’in istediği Kemal Emre Bozoğlu’nu kadrolarına kattıklarını söyledi. Alkasoğlu, 44 Malatyaspor’un hedefleri doğrultusunda transferler yaptığını ifade ederek, “Takım olarak iyi bir yapılanma içerisine girdik. Bu anlamda da bizi hedefe götürecek futbolcuları kadromuza kattık. Bu anlamda teknik direktörümüz İsmail Tekin’in istediği transferleri de gerçekleştirdik. Son olarak kadromuza yıllarca profesyonel olarak forma giymiş Kemal Emre Bozoğlu’nu kadromuza kattık. Şuanda da tecrübeli bir kaleci ile görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah bu kaleci transferini gerçekleştirip, transferi noktalamak istiyoruz” dedi.
 
Gerek iç gerekse de dış transferde istedikleri futbolcularla anlaştıklarını kaydeden Alkasoğlu, şunları söyledi: “İç transferi hocamızın isteği doğrultusunda kısa bir süre içerisinde bitirdik. Dış transferde de yine hocamızın verdiği rapor doğrultusunda istenilen futbolcularla anlaştık. Bu anlamda istediğimiz futbolcuları almış olduk. takımımız 7 Ağustos’ta Malatya’da yeni sezon hazırlıklarına start verecek. Eğer hocamız isterse 1-2 oyuncu daha transfer edebiliriz” diye konuştu.
 
44 Malatyaspor’un yeni transferi Kemal Emre Bozoğlu ise, 44 Malatyaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu, takımı hedeflerine ulaştırmak için terinin son damlasına kadar çalışacağını ifade etti. Tecrübeli futbolcu, teknik direktör İsmail Tekin ile çalışacağı için çok mutlu olduğunu belirterek, “44 Malatyaspor hedefleri olan bir takım. Ayrıca takımın başında İsmail Tekin hocamızın bulunması beni ayrıca heyecanlandırdı. 44 Malatyaspor’da iyi bir yapılanma ve iyi bir yönetim var. Takım olarak sahada elimizden gelen en iyi mücadeleyi verip, takımımızı hedeflediği yere taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız