SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatyaspor'da Kongre

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:04:18
44 Malatyaspor'da Kongre
A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden 44 Malatyaspor’da kulüp başkanı Barış Bingöl, olağanüstü genel kurulda tekrar kulüp başkanlığına seçildi.
  
44 Malatyaspor kulüp binasında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda bir konuşma yapan 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, 44 Malatyaspor’un 2011-2012 sezonunda BAL Ligi’nde taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandıklarını söyledi. Birlik ve beraberlik içinde 3. Lig’e çıkmak istediklerini kaydeden Bingöl, şöyle konuştu: “2011-2012 sezonuna çok iyi bir başlangıç yaptık. Bütün maddi sıkıntılara rağmen verdiğimiz mücadele herkesin takdirini topladı. Neticede büyük bütçelerle liglere başlayan takımlar arasında kendi imkanlarıyla ayakta durmaya çalışan bir takım olduk. Amacımız yeni sezona daha güçlü bir şekilde girmek. Bu anlamda da 9 kişiden oluşan yönetim kurulumuzu 15’e çıkardık. Öncelikle bu güne kadar bizimle birlikte olan tüm yönetici sporcu ve taraftarlarımızı kutluyorum. İki sezondur takıma büyük destek veren ve sıkıntılarımızı paylaşan Enes Tosun ile Mehmet Maden’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu 2 yönetici arkadaşımız inanılmaz destekler vererek kulübümüzün büyümesine katkı sunmuşlardır. Bu yıl yoğun işlerinden dolayı yönetimde aktif olmak istemediklerini belirttiler, bizlerde saygı ile karşıladık. Her zaman kendileri ile kulübün büyümesi ve kurumsal kimlik kazanması noktasında istişare edeceğiz.”
  
Malatya Futbol kardeşliğini başlatacaklarının altını çizen Bingöl, “Yanı başımızda Elazığ Süper ligde, Urfa Bank Asya liginde Sivas yıllardır Süper ligin gediklisi oldu. Artık sıra Malatya Futbolunda kırgınlıkları ve kızgınlıkları bir yere bırakıp yeni sezonda el ele vererek Malatyaspor Futbol Kulübünü Bank Asya 1. Lig’e, 44 Malatyaspor takımını ise 3. Lig’e taşımalıyız. 44 Malatyaspor, Malatya futbolunun artık en önemli yapı taşıdır. Bu takımı koruyup kolladığımızda Bank Asya hedefi olan Malatyaspor Futbol Kulübü’nün daha da güçlenerek çıkacağına inanıyorum” dedi.
  
Bingöl, yeni sezonun daha zorlu geçeceğini ifade ederek, şunları aktardı: “44 Malatyaspor olarak hedeflerimiz var. Tabi ki hedeflerimiz olmalı. Bizler bu takımın 3. lige çıkması için her şeyi yapacağız. İnanılmaz kaliteli bir hocamız var.  Feyzullah Küçük ile geçen yıllarda çıkardığımız dersleri masaya yatırdık. İç transferde hocamızın raporunu bekliyoruz. Önümüzdeki hafta iç transferi bitirip, dış transferde adını koyduğumuz sporcu kardeşlerimiz ile görüşmelere başlayacağız. Tabi öncelikle TFF’nin BAL Ligi konusunda resmi yazışmalarını bekliyoruz. Bu yıl daha da uzun soluklu bir lig olacak. İnşallah nefesi son 90 dakikaya yetebilecek bir sporcu gurubu ile bu yıla başlayacağız.”
  
Barış Bingöl başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluşuyor: “Müslüm Boztaş, Kemal Oğuz, Bülent Uludağ, Ramazan Dere, Hanifi Cangönül, Serkan Alkasoğlu, Murat Yıldırım, Nuri İlgün, Kadir Kılınç, Nihat Kılınç, Bekir Karabuya, Kadir Biçer, Necmettin Levent, Bülent Atlı.”
  
Yedek üyeler ise şöyle: “Mehmet Boztaş, Mahmut Çekin, Şükrü Tunç, Feyzi Alanyüz, Erdoğan Polat, Mehmet Gazi, Bünyamin Yılmaz, Orhan Boztaş, Mustafa Boztaş, Mustafa Türkoğlu, Hakan Sabır, Ahmet Sürmeli, Fikret Karaduman, Selahattin Akçınar, Hakan Kaya.”
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız