SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatyaspor'da Şok Ayrılık

0
Güncellendi - 2016-02-23 16:29:19
44 Malatyaspor'da Şok Ayrılık
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'da, teknik direktör Cihangir Serkan Meriç istifa etti.

Bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle sıkıntılı günler geçiren 44 Malatyaspor'da, 9 futbolcunun takımdan ayrılmasının ardından kalan futbolcuları motive etmek ve onları fiziksel olarak lige hazırlamak için büyük çaba veren Meriç, 22 Şubat Pazartesi günü yönetimle yaptığı toplantının ardından görevini bıraktığını açıkladı.

Üç aydır takımın başında olduğunu kaydeden Meriç, "Takımın başına geldiğimde sıkıntılı bir süreç vardı. Ligin ikinci yarısına başlarken 9 futbolcu takımdan ayrıldı. Yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle ligin ikinci yarısına da geç başlamak zorunda kaldık. Hatta Belen Belediyespor deplasmanına yaklaşık 7 günlük bir çalışma sonrası gidebildik" dedi.

Meriç, yaşanan sıkıntılı süreçle yönetimle birkaç kez bir araya gelip görüştüklerini belirterek, şunları söyledi: "Ligde takım olarak zor günler yaşadık. Daha öncede söylediğim gibi yaşanan sıkıntılar sonrası takım kimyası bozuldu. Neticede 9 oyuncu takımdan ayrıldı. İkinci yarıya sıkıntıların yanı sıra eksiklerle başladık. Takımda kalan ve yeni katılan futbolcuları bir yandan motive etmeye çalışırken diğer yandan da fiziksel olarak hazır hale getirmek için teknik ekibimizle birlikte yoğun bir mesai harcadık. Yönetimle birlikte teknik heyet olarak bizler ve futbolcularımız büyük fedakarlıklar yaptı. Ama gelinen süreçte artık göreve devam etmemiz çok zordu. Yönetimle geçen hafta bir görüşme yaptım. Pazartesi günü de bir araya geldik ve geniş çaplı konuyu değerlendirdik. Yönetimle karşılıklı helalleştik ve görevi bıraktık."

Sıkıntılı bir süreçte takımın başına geçtiğini dile getiren Meriç, "44 Malatyaspor ligde sıkıntılarla ilerlemeye çalışıyor. Bizde bu sıkıntılı süreçte takıma elimizden gelenin en iyisini vermeye çalıştık. Bundan sonraki süreçte 44 Malatyaspor'a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Meriç'in istifasının arkasında 3 aydır yönetimin teknik heyete herhangi bir ödeme yapmamasının ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinin yattığı iddia edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yağız alı (8 yıl önce)
    Bu adam bi Yeşilyurtspor da bi 44 Malatyaspor da. :)
    0
    0
    Yanıtla