SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya'ya 2 Transfer

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:16:15
44 Malatya'ya 2 Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, orta saha oyuncuları Engin Bilici ve Yalçın Güner’i kadrosuna kattı. 

BAL Liginde ilk yarının sona ermesinin ardından teknik direktör İsmail Tekin’in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan 44 Malatyaspor yönetimi, bir dönem Malatya Belediyespor forması da giyen orta saha oyuncuları Engin Bilici ile Yalçın Güner’i kadrosuna kattı. Yönetimin, bir forvet oyuncusunu da kadrosuna katmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirtildi.

Transfer çalışmaları ve takımdaki son gelişmeler hakkında bir açıklamada bulunan 44 Malatyaspor Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, ligin ikinci yarısının zorlu ve çekişmeli geçeceğini kaydederek, “Ligin ilk yarısını Payas Belediyespor 1975 ile aynı puanda tamamladık. Payas Belediyespor 1975 ile aramızda sadece 3 gol fark bulunuyor. Ligin ikinci yarısı içinde transfer yapıyorlar. Bizde kadromuza 2 oyuncu kattık. Hocamızın raporu doğrulturunda profesyonel liglerde de forma giyen Engin Bilici ile Yalçın Güner’i kadromuza kattık. Forvet hattına da oyuncu takviye etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Akagündüz, ligin ikinci yarısı için kamp çalışmalarını Malatya’da yaptıklarını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız