SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya'ya Red Kararı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:59:55
44 Malatya'ya Red Kararı
A- A+ PAYLAŞ

Tahkim Kurulu, 44 Malatyaspor’un başvurusunu oy birliğiyle reddetti.

44 Malatyaspor, BAL 4. grubu averajla lider tamamlamasına rağmen, hükmen mağlubiyetinin bulunmasından dolayı şampiyon olamamıştı. 44 Malatyaspor yönetiminin konuyla ilgili Tahkim Kurulu’na yaptığı başvuruyla ilgili karar verildi.

Tahkim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “44 Malatya Spor Kulübü'nün TFF Yönetim Kurulu'nun 1 Haziran 2013 tarih ve 26 sayılı toplantısında aldığı karara karşı başvurusuna ilişkin Kurulumuzun E.2013/165 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Başvurunun süresinde olduğu ve gerekli harcın yatırıldığı görüldü. TFF Genel Sekreterliği'nden istenen cevap dilekçesinin geldiği görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; yerinde görülmeyen duruşma talebinin reddine, TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa bir aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan başvurunun reddine oy birliği ile karar verildi” ifadeleri yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız