SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Numaralı Formayı Aldı, İmzayı Attı

0
Güncellendi - 2019-01-06 00:38:02
44 Numaralı Formayı Aldı, İmzayı Attı
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe Kulübü, Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Kulübü, Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar'ı renklerine kattı. Yapılan görüşmeler sonucunda savunma oyuncusu Çiftpınar ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Sadık Çiftpınar ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe'nin Sadık'a karşılık Evkur Yeni Malatyaspor'a 500 bini peşin olmak üzere 1,3 milyon euro para, genç oyuncularından Yiğithan Güveli'yi bonservisiyle, Barış Alıcı'yı da 1,5 sezonluğuna kiralık verdiği bildirildi.

Bu arada, Adanalı olan Sadık'ın Fenerbahçeli yöneticilere, Malatya'nın plaka numarası olan 44 numaralı formayı giymek istediğini iletmesi üzerine, takımın 44 numaralı forması bu oyuncuya verildi.

"HAYALLERİMİN PEŞİNDEN GELDİM.."

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'dan 3,5+1 yıllık sözleşme ile kadrosuna kattığı Sadık Çiftpınar, kulüp televizyonuna konuştu.

Hayalini kurduğu yerde olduğunu söyleyen Çiftpınar, "Öncelikle bu sıcak karşılamadan dolayı başta Sayın Başkanımız Ali Koç’a, Semih Özsoy Başkanımıza ve diğer yönetici ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Bana, kendi evimde; kendi yuvamda gibi hissettirdiler. Hayalini kurduğum yerdeyim. Ait olduğum yerdeyim. Ailemle birlikte bunun mutluluğunu yaşıyorum. Sorumluluklarımın farkındayım. Yarından itibaren takımla birlikte olacağım. Çok çalışacağım, çok mücadele edeceğim. İkinci yarıda takımımızı, camiamızı en iyi yerlere getirme adına sonuna kadar mücadelemi sürdüreceğim. Taraftarlarımızın gönlü ferah olsun. Çok kaliteli bir takımımız var. İnşallah bunu hep beraber el birliğiyle göstereceğiz. Fenerbahçe, iç sahadaki maçlarda ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu her zaman gösterdi. İkinci yarıda da taraftarlarımızdan aynı desteği bekliyoruz. Bizlerde sahada terimizin son damlasına kadar, elimizden gelenin en iyisini yaparak, onlara o mutluluğu yaşatmak istiyoruz. İnşallah camiamızı çok daha iyi yerlere getirerek, taraftarlarımızı mutlu ederiz” dedi.

Elinden gelen mücadeleyi göstereceğini söyleyen Sadık Çiftpınar, "Son bir haftada taraftarlarımız bana çok büyük ilgi gösterdiler. Destek mesajları aldım. Bu konuda onlara çok teşekkür ediyorum. İşin diğer boyutunda da Malatyaspor’un üzerimde çok emeği var. Başta Başkanımız Adil Gevrek olmak üzere, Teknik Direktörümüz Erol Bulut, takım arkadaşlarım, bütün camiamız, personelimiz ve Malatyaspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Çok güzel 4,5 sezondu. Buraya hayallerimin peşinden geldim. Bugün Fenerbahçe bayrağı altındayım. Çok mutluyum. Açıkçası duygularımı tarif edemiyorum. İnşallah bu formaya, bu camiaya, bu armaya layık olabilirim. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Çok çalışacağım, kimsenin bundan şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ise Sadık gibi ailesinin de Fenerbahçeli olduğuna dikkati çekerek, "Futbol romantizminin, Fenerbahçe'nin romantizmine uyumlu bir transfer oldu. Bu kadar profesyonelleşen ve endüstrileşen bu ortamda bu kadar yürekten Fenerbahçeli bir sporcu bulduğumuz ve aramıza kattığımız için çok mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul, iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Emre (4 yıl önce)
    Eyvallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Allah isini gucunu rast getirsin kurnaz adamsın ama Malatya fener macında sakin ve güzel oyna gzuel Bı sekılde tribünlere cagır alacaksın zaten sadık baba bu hayatta yaptıkların İcin degil yapmadımların İcin pısman ol bu hayatta bırakılan degil iz bırakan ol be
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Sadık futbol hayatın bitti bence kardesım .
    0
    0
    Yanıtla
  • GOL GOL (5 yıl önce)
    Sadık Gardaşım bak ne diyecem gittin oraya burayı unutma senden ricamız EL birliğiyle FB Yi küme düşürün süründürün galibiyet yüzü göstermeyin ha göreyim seni
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Bugün milliyet gazetes haberine göre sadık bonservis bedeli 400 bin evro Muş çok düşük bir bedel
    0
    0
    Yanıtla
  • Yağız Emre (5 yıl önce)
    Sadık in yeri doldurulur diye düşünüyorum. Barış ve Yiğit çok iyi transferler. Adil Başkanı yürekten tebrik ediyorum. Çok iyi iş çıkardı. Boutaib in yeriné iyi bir oyuncu bizi Avrupa götürür.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Sadık şampiyonluğa oynayan takımı bırakıp, kümeye oynayan takımı seçtin ?Başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    44 yazdirmak hakkin..calistin bi yerlere geldin..helal olsun..yolun bahtin acik olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • aykut (5 yıl önce)
    sadık niye fenere gittin fenerde o kadar forma şansı bulamazsın malatyaya geri dön
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Helal olsun sadık.yolun açık olsun. Bu memleket seni unutmaz....yıllar sonra bile
    0
    0
    Yanıtla
  • E.ULAŞ (5 yıl önce)
    Sadığın yüzü gülüyor vallahi onun bu halini gördüm sadık kadar ben de sevindim her futbolcunun hayalidir büyük takımlarda oynamak Fener GS BJK bunlar ülkemizin büyük camialarıdır hayırlı olsun Sadık bizleri orda da mahçup etmeyeceğine eminiz.Malatyaspora geçen emeklerin için çok çok teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya kolik (5 yıl önce)
    Ben Galatasaraylıyım ama Seni her zaman destekleyeceğim yolu acık olsun inşallah burdanda Avrupa gidersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (5 yıl önce)
    Süper iş başkan tebrikler transfer politikamız guzel
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    vefa istanbul'da semt değilmiş, memleket doğduğun yer değilmiş. sözde malatyalı bülent korkmaz ve mehmet topal'a kapak olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver Genç (5 yıl önce)
    Sadık,seni asla unutmuyacağız.Çalıştın,bu günlere geldin.Kazandın,Malatyaspora da kazandırdın.44 numara formanla minnettarlığını da ıspatladın.Herşey gönlüne göre olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun Sadık. Başarılar..Seni desteklemeye devam edeceğim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Forma numaranla başarılar Malatya seni de efsanelere dahil etti yolun ve bahtın açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli dayı (5 yıl önce)
    Editör ne kadar para aldık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (5 yıl önce)Dertli dayı isimli kullanıcı yorumuna
    1.3 miyon euro + 500 bin euro
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Bizde seni unutmayacağız kardaş umarım 44 numara başarı getirir buda malatya yamizin sevdiğinin kaniti yolun açık olsun güzel insan allah yolunu açık etsin ailen le mutlu olursun inşallah...
    0
    0
    Yanıtla