SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Yaşındaydı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:22:48
44 Yaşındaydı
A- A+ PAYLAŞ

Konya’da geçirdiği trafik kazasında sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatın kaybeden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yıldız, son yolculuğuna uğurlandı. 

SÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yıldız için Parsana Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Akgemci, Prof. Dr. Mustafa Şahin, Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, mesai arkadaşları, öğretim üyeleri, öğrencileri ve yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından sevenlerinin omzunda son yolculuğuna uğurlanan Yıldız, dualar eşliğinde Musalla Mezarlığı’na defnedildi.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, merhum Yıldız için taziye mesajı yayınladı. Rektör Gökbel, “Geçirdiği elim bir trafik kazası nedeniyle bir süredir tedavi gören İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yıldız'ın vefat haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Değerli Öğretim Üyemize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz eder, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dilerim” dedi.

YRD. DOÇ. DR. MEHMET YILDIZ’IN ÖZGEÇMİŞİ

1 Ağustos 1969 tarihinde Malatya’nın Arapgir İlçesinde doğdu. Üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde başladı. Selçuk Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’ne 1999’da araştırma görevlisi olarak atandı. Yüksek lisansını ABD’deki Fairleigh Dickinson Unıversity Samuel Silberman School Of Business’ta tamamlayan Yrd. Doç. Dr. Yıldız, doktorasını 2006’da verdi ve yardımcı doçentliğe atandı.

2 Temmuz 2013 tarihinde Yeni İstanbul Caddesi Otogar Köprülü Kavşağında geçirdiği trafik kazası sonucu Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yıldız, ağır yaralanmış ve SÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız