SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'44 Yaşındayım, En Önemli İşim..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Yazıhan ilçe teşkilatının yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine, AKP Malatya milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Öznur Çalık, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, merkez ilçe başkanı Celal Ekici, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, gençlik kolları başkanı Mehmet Acar, AKP Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

"TASLAK HAZIRLANDI.."
Açılışta konuşma yapan AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, "AK Parti iktidara geldiğinde, 'Devlet, milletine hizmet vermek için vardır' dedi ve yeni anayasayı meclisten geçirdi" şeklinde konuştu.

Öz, kayısının dondan etkilenmesinden sonra yapılan çalışmalar hakkında ise şunları söyledi:

"Gerekli tespitler yapılarak, zarar gören üreticilerin kredi borçlarının ertelenmesi konusunda taslak hazırlandı. Taslak Bakanlar Kurulu'nda gündeme gelecek."

Yeni anayasa konusuna da temas eden milletvekili Öz, "Yeni anayasa görüşülürken CHP; MHP ve BDP'nin anayasa değişikliğinde ortaya koyduğu tavırdan kendi seçmenleri dahi memnun olmadı" ifadelerini kullandı. Öz, "Demokratik standartlar yükselirse, ekonominin önündeki engeller kalkar" dedi.

"44 YAŞINDAYIM.. HAYATIMDA BU KADAR.."
Milletvekili Öznur Çalık ise, yeni anayasanın hükümetten geçiş dönemini anlatıp, "19 Nisan - 7 Mayıs arasında çok yoğun maraton yaşadık. 44 yaşındayım. Malatya'nın plakasındayım. Hayatımda, bu kadar önemli iş yaptığımı hatırlamıyorum. Mecliste ilk kez sivil anayasa yapan parlamentoda bulunmaktan gurur duydum" diyerek, daha sonra şöyle konuştu:

"Gazi, şehitlerimize ve engellilere pozitif ayrımcılık yapılsın dedik. Bu maddeye bile muhalefet partileri hayır oyu verdi."

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin de, yeni anayasanın referandumda Malatya'da yüzde 80 ile kabul edileceğine inandığını ifade edip, duble yollardan sağlığa, yeni anayasadan, enflasyon, döviz ve faizin düşmesine kadar hükümetlerinin yaptıkları icraatları özetle anlattı.

Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya da, 1990 yılında kurulan ilçelerinin önemle beklediği Boztepe Barajı'nın dolgusunun bu yılsonunda tamamlanacağını belirtti.

Konuşmalardan sonra kurdele kesilip, Yazıhan İlçe Teşkilatı'nın yeni binası açıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız