SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4+4+4 İçin Teşekkür Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:14:02
4+4+4 İçin Teşekkür Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da faaliyet gösteren 35 dernek, vakıf ve sendikanın yöneticisi, zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanunun meclisten geçmesini sağlayan AK Parti ve MHP'nin Malatya İl Teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu. 
     
AK Parti İl Başkanlığı'na yapılan ziyarette, kurumlar adına konuşan Malatya İlahiyatçılar Derneği yönetim kurulu üyesi Sait Kabadayı, zaman zaman Türkiye'de anti demokratik uygulamaların hayata geçirildiğini ileri sürerek, kesintisiz zorunlu eğitimin de bunlardan birisi olduğunu söyledi. 
     
Kamuoyunda 4+4+4 kanunu olarak bilinen zorunlu eğitimi kesintili olarak 12 yıla çıkaran kanunun tüm engellemelere rağmen meclisten geçtiğini belirterek, ''Eğitimin kesintisiz hale getirilmesi, bir çok hak gasbının yanı sıra, ekonomik ve manevi olarak çok zararları oldu. Tüm engellemelere rağmen kanun tasırısını meclise getiren AK Parti'ye ve destek sağlayan MHP'ye, 35 dernek, vakıf ve sendika olarak teşekkür ediyoruz'' dedi. 
     
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci de, partisinin, milletten aldığı güçle, yine milletten gelen taleplere kulak tıkamayarak yerine getirmeye gayret ettiğini belirtti. 
     
Tüfenkci, ''Milletin taleplerini hayata geçirmek için tüm imkanlarını seferber etmektedir. Zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran yasa bir özgürleşme hareketidir. Tek tip insan yetiştirme gayretlerinin sona ermesidir. Ailelerin, çocuklarını meslek liselerine, İmam Hatip Liselerine ve Kuran kurslarına da göndermeyi tercih edebilecekleri eğitim sistemidir'' diye konuştu. 
     
35 dernek, vakıf ve sendika yöneticileri, daha sonra MHP Malatya İl Teşkilatı'nı da ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız