SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"44'ü Zorla Bulmuşlar!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:08:45
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “İyi ki Malatya'nın plakası 81 değil. O zaman AKP Milletvekilleri ve İl yöneticileri ne yaparlardı merak ediyoruz. 44 tesisi zorla bulmuşlar” dedi. 

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, parti il binasında yaptığı basın açıklamasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 10 Ekimde Malatya’da yaptığı 44 açılışın değerlendirdi ve şunları söyledi:

"Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 10 Ekimde Malatya’da yaptığı 44 açılışın kamuoyuna açıklanmasını istememizin hemen ardından AKP tarafından 44 tesisin isimleri açıklandı. Listeyi gören Malatyalılar bizleri arayarak ‘keşke listeyi açıklayın diye zorlamasaydınız. Malatya tüm Türkiye’ye rezil oldu’ diyerek sitemlerini ilettiler.

Biz de listeyi incelediğimizde aynı duygulara kapıldık. Keşke ‘44 açılışın ismini açıklayın’ demeseydik ve keşke o listeyi görmeseydik.

44 açılış deyim yerindeyse dillere destan.Devlet yatırımı yerine özel sektör yatırımları sıralanmış. Bir özel hastanenin yer taşınması da var, kayısı işleme makinesi de.Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanına, büyükşehir  belediye başkanının firmasına alınan  reçel üretim setinin projesi açtırılır mı? Elde avuçta 1-2 tesis varken bunu iteleyerek 44'e çıkarmak nasıl bir mantıktır anlayamıyoruz.

İyi ki Malatya'nın plakası 81 değil. O zaman AKP Milletvekilleri ve İl yöneticileri ne yaparlardı merak ediyoruz. Muhtemelen herhangi bir İlçe Belediyesi'nin yaptığı  kaldırımları da açılış  programına ilave ederlerdi. Malatya, bu toplu açılış töreniyle tüm Türkiye'ye rezil olmuştur. AKP'nin sadece göz boyamak ve halkı kandırmak için neler yapacağı herkes tarafından bir kez daha görülmüştür.

Biz 12 yıllık AKP iktidarında Malatya'nın sürekli kan kaybettiğini açıkladık. Malatyalılar verdikleri oyların karşılığını alamıyor dedik. Malatya gelişmiyor, büyümüyor dedik. Bunu sadece biz söylemiyoruz. İşadamları dernekleri bile Malatya'nın büyümediğini söylemeye devam ediyorlar.

Bu şartlar altındaki bir şehre gelen Başbakanın reçel makinesini yatırım olarak açıklaması Malatyalılarla dalga geçmektir. Malatya'nın geleceği ile oynamaktır. Hükümetin başındaki kişinin açılışını yaptığı sözde tesisler bize bir kez daha AKP’nin Malatya’ya bakışını göstermiştir. AKP Malatya'yı gözden çıkarmıştır. Malatyalılar da ilk seçimlerde AKP'yi gözden çıkaracaktır. Zaten Malatya’lıların artık AKP’den beklentisi de kalmamıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız