SON DAKİKA
SON DEPREMLER

45 25 #KusursuzCinayet

0
Güncellendi - 2019-09-06 04:14:44
45 25 #KusursuzCinayet
A- A+ PAYLAŞ

45 25 #KusursuzCinayet, bir seri katilin peşine düşen Mehmet Komiser ve Yavuz Başkomiserin hikayesini konu ediyor. Biray Dalkıran'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Gökhan Mumcu, Mehmet Baştürk, Beyzanur Mete gibi isimler yer alıyor.

9. Sosyal Medya Ödülleri töreninde ödül alan sosyal medya fenomenleri teker teker ve acımasızca öldürülmektedir. İşlenen her cinayetin ardından elde edilen ipuçları, bir sonraki kurbanı işaret etmektedir. O güne kadar yüzlerce cinayeti aydınlatan İstanbul Cinayet Büro dedektifleri, ilk defa arkasında iz bırakmayan zeki bir katil ve çözülmesi imkansız gibi gözüken bir bulmacayla karşı karşıya kalmışlardır. Ya halka tamamlanmadan katili yakalayacak ya da dünyanın ilk kusursuz cinayetler serisine tanıklık edip dosyayı rafa kaldıracaklardır.

Yönetmen: Biray Dalkıran

Oyuncular: Gökhan Mumcu, Mehmet Baştürk, Beyza Nur Mete, Sercan Elikara

Tür: Macera, Polisiye

Yapım Yılı: 2019 (94 dk)

Vizyon Tarihi: 6 Eylül 2019 Cuma

Senaryo: Ahmet Saatçioğlu

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dil: Türkçe

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız