SON DAKİKA
SON DEPREMLER

45 İlden Minik Güreşçiler Malatya'da

0
Güncellendi - 2019-05-16 23:43:48
45 İlden Minik Güreşçiler Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 11, 12 ve 13 yaş Minik Erkekler Greko-Romen Güreş Grup Müsabakaları başladı. Müsabakalarda 600 sporcu 4 gün boyunca yarışacak.

Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan 11, 12 ve 13 yaş Minik Erkekler Greko-Romen Güreş Grup Müsabakaları, Battalgazi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Müsabakalar, 19 Mayıs'ta sona erecek.

Malatya grubundan çıkan sporcular, 13-16 Haziran tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilecek olan Türkiye finallerine katılacak.

45 ilden 600 sporcunun katıldığı müsabakaların açılış törenine Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, güreş hakemleri, antrenör ve sporcular katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, müsabakalara katılan sporculara başarılar diledi.

Dağdelen, Türkiye Güreş Federasyonu'nun amacının milli takıma sporcu kazandırarak, geleceğin Avrupa, dünya ve olimpiyat sporcularını yetiştirmek olduğunu söyledi.

Büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Dağdelen, "11, 12, 13 yaş Minikler Greko-Romen Grup Müsabakalarında 45 ilden yaklaşık 600 sporcu yarışacaktır. Güreş bizimle özdeşleşen, kültürümüzün bir parçası aynı zamanda bizim ata sporumuzdur. Geçmişten beri uluslararası müsabakalarda aldığımız güzel neticeler, halkımızın güreşe olan ilgisini de iki kat artırmıştır" dedi.

Açılış töreninin ardından müsabakalara devam edildi. Müsabakalar, 19 Mayıs'ta sona erecek.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız