SON DAKİKA
SON DEPREMLER

45 Km.'lik Grup Yolu Genişletiliyor

0
Güncellendi - 2017-06-18 04:10:49
45 Km.'lik Grup Yolu Genişletiliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve 5 mahalleyi birbirine bağlayan 45 kilometrelik güzergâhta yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Etap etap yapılan çalışmalar neticesinde yolun 28 km’lik bölümü genişletildi. 3.5 metre genişliğindeki yol 12 metre genişliğine çıkarıldı. Tehlikeli virajların bazı uçurum noktalarında ise yol 15-17 metre genişliğine çıkarıldı.

Aslankent, Meşedibi, Arınlı, Çukuroymağı ve Esencik mahallesi ile yüzlerce mezranın yanı sıra Adıyaman’ın Gerger ilçesine bağlanan yolda, şarampoller, viraj düzeltme, dolgu çalışmalarının yanı sıra yolda dere yataklarına çeşitli çaplarda beton büzler yerleştirildi.

Genişletilen yolun 11 kilometrelik bölümünü bu yıl asfaltlayacak olan Büyükşehir Belediyesi grup yolunda genişletme çalışmalarını tamamladıktan sonra taş duvar ve köprü menfez çalışmaları da yapacak.

Hayallerimiz gerçek oluyor

Pütürgelilerin yıllardır hayalini kurduğu yol çalışmalarının yapıldığını belirten bölge sakinleri, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Yolun çok zor arazi yapısından geçtiğini ifade eden vatandaşlar, “Kışın Dünya ile irtibatımız kesilir, yazın da zor yolculuk ederdik. Büyükşehir Belediyesi kışın yolumuzu açık tutabilmek için çok muazzam işler yaptı. Bizleri bu zor şartlardan kurtarmak için yolumuzda güzergâh değişiklikleri ve genişletmeler yaptı. Hayallerimiz gerçek oluyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • servis (6 yıl önce)
    Allah Devletimizi Milletimizi Daim Kılsın. Gelişmelerin olması biz Malatya'lıları müteşekkir kılıyor.
    0
    0
    Yanıtla