SON DAKİKA
SON DEPREMLER

45 Madalya İle Döndüler

A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yapılan 3. Anadolu Kick Boks şampiyonasından Malatyalı 45 sporcu madalya ile döndü.

Afşin'de 19-21 Haziran'da gerçekleştirilen müsabakalara Malatya'dan 55 sporcu katılırken, bu sporculardan 19'u birinci, 15'i ikinci ve 11'i üçüncü olarak madalya almaya hak kazandı.

Malatya Kick Boks İl Temsilcisi Nurullah Ertaş, 3. Anadolu Kick Boks Şampiyonasının başarılı bir şekilde yapıldığını ve bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi.

Ertaş, müsabakalara 14 ilden toplam 280 sporcunun katıldığını ifade ederek, "Malatyalı sporcularımız şampiyonada büyük bir başarı elde etti. Şampiyonaya katılan 55 sporcumuzdan 45'i madalya alarak, bizleri mutlu etti. Bundan sonra da başarılarımızı arttırarak, yolumuza devam edeceğiz" dedi.

3. Anadolu Kick Boks Şampiyonası'nda dereceye girerek, madalya alan Malatyalı sporcular şöyle;

Minikler Semi Contact'da, 25 kilogramda Beytullah Kılıç, 42 kilogramda Furkan Karakuş, 47 kilogramda Ebubekir Gülşen, artı 47 kilogramda Yakup Yiğit ve Hamza Kararkuş. Yıldız Erkekler Semi Contact'da, 47 kilogramda Mustafa Porsuk, 57 kilogramda Rahim Şimşek, 63 kilogramda Ali Gedikli ve Rahmi Çakırdım, 69 kilogramda Musa Cihan Özdemir. Genç Erkekler Semi Contact'da, 57 kilogramda Tayfun Dönmez, 63 kilogramda Burak Dönmez, Murat Gürkan Yılmaz, Zafer Batun ve Murat Musaoğlu, 79 kilogramda Şafa Büyük ve artı 79 kilogramda Furkan Sülü. Büyük Erkekler Semi Contact'da, 57 kilogramda Alkan Meşe ve Ramazan Kılıç. 63 kilogramda Hasan Selim Yıldız, 74 kilogramda Kadir Çavuş, 79 kilogramda Nevzat Baran ve Erdal Talas. Genç Erkekler Light Contact'da, 54 kilogramda Yusur Değer ve Hasan Aras, 57 kilogramda Mehmet Dinç, 69 kilogramda Yusuf Eroğlu, Mücahit Bulundu ve Arif Erdoğan, 74 kilogramda Burhan Açıkgöz ve artı 79 kilogramda Furkan Çığrık ve Mustafa Arayangil. Büyük Erkekler Light Contact'da 57 kilogramda Ramazan Yavuz, 69 kilogramda Murat Haskul, 74 kilogramda Yusuf Sercan Ataş ve 84 kilogramda Serdal Karsavuran. Büyük Erkekler Full Contact'da 54 kilogramda Hasan Aras, 57 kilogramda Ramazan Yavuz, 63.5 kilogramda Anıl Algel ve 81 kilogramda Serdal Karsavuran. Genç Erkekler Full Contact'da 51 kilogramda Ramazan Kılıç, 63.5 kilogramda Yusuf Eroğlu, 67 kilogramda Ahmet Kaya ve artı 91 kilogramda Mustafa Arayangil ve Furkan Çığrık.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız