SON DAKİKA
SON DEPREMLER

45 Metrekarelik 360 Konut

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yoksul kesime yönelik olarak inşa edilecek toplu konut şartları açıklanırken, müracaatın 25 Mart'ta başlayacağı bildirildi.

Valilik Salonu'nda Vali Yardımcısı İnce Sezer Becel, Valilik Yazıişleri Müdürü Durmuş Doğan ve uzman Nilgün Bozdağ'ın katıldığı basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını okuyan Vali Yardımcısı İnce Sezer Becel,, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü işbirliğiyle brüt 45 metrekare bir oda ve bir salon niteliğinde 360 konutun yapılacağını belirterek, başvurunun 25 Mart - 24 Nisan tarihleri arasında Cengiz Topel Caddesi Tapu Kadastro Müdürlüğü arkasındaki Yeşil Kart Bürosu yanında yapılacağını bildirdi.

Peşinatsız aylık 100 TL'den 240 ay ödemeli yoksul kesime yönelik konut projesine başvurunun fazla olmasıyla 16 Mayıs tarihinde noter huzurunda kura çekileceğine dikkat çeken Vali Yardımcısı Becel, 18 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında hak sahiplerinin gerekli evrakları TOKİ Başvuru bürosuna teslim etmeleri gerektiğini ifade etti.

Sözü edilen yoksul kesime yönelik olarak inşa edilecek toplu konut şartlarının, Yeşil Kart Bürosu yanındaki TOKİ Başvuru bürosundan alınabileceği kaydedildi.

Konutun nereye yapılacağının müracaat sayısına göre sonradan belirleneceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız