SON DAKİKA
SON DEPREMLER

46 Kamerayla İzleme

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da altyapısı büyük oranda tamamlanan şehrin izlenmesi sistemi olarak bilinen Mobese kameralarının bu ay sonunda hizmete sunulacağı bildirildi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Mobese sisteminin büyük oranda tamamlandığını belirterek, "Direkler monte edildi. Bugüne kadar 33 kilometre kablo döşendi. 4 kilometre daha döşenecek. Toplam 33 noktaya kameralar monte edilecek. Bazı noktalara bir, bazılarına iki, bazı noktalara da 3 kamera monte edilecek" dedi.

Mobese sisteminin 1 milyon 71 bin TL bedelle ihale edildiğini söyleyen Kahya, 46 adet kameranın geldiğini bildirdi. Kahya, maddi imkana göre nokta ve kamera sayısının arttırılacağını aktardı.

Mobese sistemi programında plaka tanıma sisteminin de olacağını, bu uygulamanın daha sonra gerçekleştirileceğini söyleyen Kahya, "Mobese sistemi hizmete sunulunca, suçluları yakalamada daha kolaylık sağlanacak" ifadelerini kullandı.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız