SON DAKİKA
SON DEPREMLER

46 Sokak Yenileniyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:11:05
46 Sokak Yenileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, 2015 yılı yatırım programı kapsamında eş zamanlı kaldırım yenileme, kilit taş ve asfalt çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında 10 mahallede 46 sokağın yenilenmesi, kilit taş döşeme çalışması ve asfaltı yapılacak.  

Battalgazi Belediyesi 2015 yılı yatırım programı kapsamında ilçe sınırları dahilinde bulunan İsmetiye, Kavaklıbağ, Şıkşık, Niyazi, Şifa, Büyük Mustafa Paşa, Aslanbey, Hamidiye, İzzetiye ve Yıldıztepe mahallelerinde bulunan toplam 46 sokakta eş zamanlı olarak kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. 2015 yılı yatırım programı kapsamında 10 mahalle ve 46 sokakta 3 bin 300 ton sıcak asfalt, 41 bin 880 m2 kilit taşı, 25 bin 630 m2 kumlamalı parke kaldırım, 18 bin 535 metre bordür ve 15 bin 544 metre yağmur oluğu döşemesi gerçekleştirilecek. Battalgazi Belediyesi tarafından 2015 yılı yatırım programı kapsamında başlattığı eş zamanlı kaldırım yenileme, kilit taş ve asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Gürkan’ın çalışmaları yerinde denetlediği Tahtalı Minare Camii Sokağı’nda, çalışmalar aralıksız devam ediyor. Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi olarak 10 mahallede 46 sokakta çalışmaların devam ettiğini belirterek, çalışmaların tamamlanması ile çalışmaların sürdüğü sokakların modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız