SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"47 Parkı Hizmete Sunduk"

0
Güncellendi - 2017-07-20 19:49:02
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından Hacı Abdi Mahallesi’nde yapılan parkta incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, İspendere İçmeleri ve Galip Demirel Çınar Park hariç, yeni dönemde 47 parkı vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Hacı Abdi Mahallesi Muhtarı Mehmet Çolak ile birlikte Hacı Abdi Mahallesi’nde yapılan parkta incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı. Burada konuşan Hacı Abdi Mahallesi Muhtarı Mehmet Çolak, Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hacı Abdi Mahallesine hizmetlerinden dolayı Selahattin Başkanımıza teşekkür ederim. Öncelikle yeşil alan ve altyapımız tamamlandı. Fen İşlerine ve Park Bahçe Müdürlüğüne çok teşekkür ederim” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, yeni dönemde yapılan parklara dikkat çekerek, “Muhtarımız çalışkan işini takip eden ve her konuda belediye ile yakın temasta bulunan bir muhtarımız. Ve bunun karşılığı olarak da Hacı Abdi Mahallesi’ne gerek Fen İşleri Müdürlüğümüz, gerek Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, gerek Park Bahçe Müdürlüğümüzün çalışmaları bu mahallemizde mevcut durumdadır. Biz parkları 2014 yılında devir aldığımızda, 39 park devraldık.  3 sene içinde 47 park yeniden yaptırılmış parklardır. 47 parkın içerisinde büyük parklarımız yoktur. Yani İspendere gibi devasal olan 1200 dönümlük yerde ağaçlandırma, regresyon çalışması olan yer burada yoktur. Çınar Park dediğimiz 30 dönümlük alan bu işin içerisinde yoktur. Yeşil Kuşak park çalışmalarımız bu 47 parkın içerisinde yoktur. Yani bu anlamda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, diğer birimlerimiz olsun, geçmişi katlayabilecek şekilde bir performans içerisinde yapılıyor. Düşünün 102 mahallemiz var. Bu mahalleye 2 park yapılmış, 3’üncüsü yapılmak üzere. Dolayısıyla 102 mahalle hesap ettiğiniz zaman, her mahallede 2 park düşündüğünüz zaman, 204 parka tekamül ediyor. Demek ki arkadaşlarımızın bu konudaki çalışmaları ve muhtarımızın bu konudaki yakın takibi mahallemizin sakinlerinin ihtiyaçlarını giderecek,  sosyal anlamda, sportif anlamda, dinlenme ve zaman geçirme alanları olarak bu parklarında, bu mahallede yaşayan mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diyerek, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız