SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"48'inci Toplantıyı Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:19
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi Toplantısı’na katılmak üzere Malatya’ya gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Malatya ve medya konuşuldu. 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi Toplantısı’na katılmak üzere Malatya’ya gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ve Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Derneği yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca,  “Türkiye Gazeteciler Federasyonu Türkiye'de basın kuruluşları içinde en büyüğü. 71 ilde şubemiz var. Azerbaycan’da 4, Kıbrıs’ta 3 üyemiz var. Şu an da Türk devletler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Dünya Gazeteciler Federasyonu kurduk. Bu yönden de bu teşkilatlandırmayı Türkiye ve Türk devletleri içinde iyi bir yere getirmeyi planlıyoruz. Başkanlar konseyimiz yılda 4 defa toplanıyor. 3 ayda bir,  bir ilde toplanıyoruz. 48’ncisini Malatya'da yapıyor olmamızdan dolayı mutluyuz. Türkiye'nin en kaliteli basınına sahip bir ilimiz. Bu vesile ile yeni bir teşkilatlandırmayla bir cemiyet oluşturuldu. Bu vesile ile biz hem Malatya Cemiyet başkanına ve başkanlar konseyine destek veren sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malatya’mıza hoş geldiniz diyorum. Gazetecilik mesleği kamusal bir görevdir. Toplumdaki hadiseleri tarafsız bir şekilde insanlara aktarılması konusunda önemli bir kamu görevi ifa ediliyor. Biz Malatya'daki televizyoncu ve gazetecilerimizin çalışmaları gerçektende takdire şayandır. Mesleğin ahlaki çerçevesi içerisinde, Malatya şartlarında, sorunları çok olmasına rağmen sorunlarını Malatya ve ülkenin sorunlarının gerisine iterek toplumsal konulara gerekli hassasiyet örneği gösteren televizyoncu ve gazetecilere sahibiz. Bu vesile ile sizleri burada ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız