SON DAKİKA
SON DEPREMLER

49 Öğretim Üyesi Alınacak

A- A+ PAYLAŞ

 

İnönü Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alınacağı öğrenildi.  13 profesör, 13 doçent ve 23 yardımcı doçent olmak üzere toplam 49 kadro için üniversite tarafından ilan yayınlandı. 

 Resmi Gazete'de yayımlanan akademik personel alım ilanına göre, Tıp Fakültesi'ne 7 profesör, 4 doçent ve 2 yardımcı doçent, Eğitim Fakültesi'ne 2 profesör, 1 doçent, 3 yardımcı doçent, Fen-Edebiyat Fakültesi'ne 3 profesör, 3 doçent, 3 yardımcı doçent, Güzel Sanatlar Fakültesi'ne 2 yardımcı doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 1 profesör, 1 doçent, 4 yardımcı doçent, İlahiyat Fakültesine 2 doçent, 1 yardımcı doçent, Mühendislik Fakültesi'ne 1 doçent, 4 yardımcı doçent, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na 2 yardımcı doçent, Malatya Meslek Yüksekokulu'na 1 doçent, Malatya Sağlık Yüksekokulu'na 1 yardımcı doçent ve Yakınca Meslek Yüksekokulu'na 1 yardımcı doçent alınacak.
 

Kadrolar için başvuruların, ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde yapılacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız