SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4'lü Çeteye Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:16:29
4'lü Çeteye Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 8 ayrı hırsızlık olayı ile 1 kapkaç olayına karıştıkları iddiasıyla yakalanan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 şüpheliden 2’si hırsızlıktan dolayı tutuklanırken, kapkaç olayından da hepsine tutuklama verildi. 

ŞÜPHE ÜZERİNE YAKALANDILAR

Alınan bilgilere göre; merkeze bağlı Bulgurlu Mahallesi, Kernek Mahallesi, Yıldıztepe Mahallesi ve Zafer Mahallesinde ev ve işyerlerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak A.K. (19), C.G. (19), O.Y. (14) adlı şüpheliler yakalandılar. Şüpheliler, Çöşnük Mahallesi Çöşnük Kavşağına yakın bir mevkide polis ekiplerince şüphe üzerine yakalandılar. 

Toplamda 8 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 3 şüpheliden A.K.’nın 10 olaydan suç kaydı, C.G.’nın 3 ayrı olaydan suç kaydı ve 14 yaşındaki O.Y.’nin ise 17 ayrı suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi.

Hırsızlık suçundan adli makamlara sevk edilen şüphelilerden A.K. ve C.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HIRSIZLIKTAN YAKALANDILAR, KAPKAÇ OLAYI ÇÖZÜLDÜ

Hırsızlık olaylarından dolayı yakalanan A.K., C.G. ve O.Y.’nın alınan ifadelerinde 2 Ocak 2015 tarihinde Cengiz Topel Caddesi üzeri Üçgen Park yanında A.T. (52) adlı kadının çantasının kapkaç yöntemiyle çalınması olayı da çözüldü.

Kapkaç olayı sonrasında bölgede alınan güvenlik kameraları kayıtlarında yakalanan 3 kişi ile birlikte o olaya karışan T.D. adlı şüpheli, olay esnasında verilen eşgale uyduğu belirlendi.

Şüpheliler, kapkaç olayını itiraf ederek, “O gün Üçgen Park yanında bir arada konuşurken, parasız kalmaları üzerine hırsızlık yapmaya karar verdiklerini” ifade ettikleri öğrenildi. Kapkaç olayının O.Y.’nın kadının çantasını alarak gerçekleştiği ve çantanın içerisindeki 200 TL parayı aralarında bölüştükleri belirtildi.

Sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen A.K., C.G. O.Y. ve T.D. kapkaç olayından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız