SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4'lü Turnuvanın Programı Belli Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Isparta'daki Davras Dağı, futbol turizminin de gözdesi oldu. Bu arada, bölgede kamp yapan takımların katılımıyla düzenlenen Davras Kupası Futbol Turnuvası'nın programı da belli oldu.

DAVRAS KAMP MERKEZİ..
Turkcell 1. Lig ve 2. lig takımlarını ağırlayan Davras, özellikle alt yapı çalışmaları ve yapılan milyon dolarlık yeni yatırımlarla adını, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da duyurmaya başladı.

Bölgenin tanıtımı için bu yıl ilk defa 4 takımın katıldığı Davras Kupası düzenlenecek. Malatyaspor, Uşakspor, Eskişehirspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un mücadele edeceği turnuva Isparta'daki Atatürk Stadında oynanacak. 31 Temmuz tarihinde Sirene Davras Mountain Resort'de gerçekleştirilecek olan tanıtım kokteylinden sonra karşılaşmalar 1 Ağustos'da başlayıp 5 Ağustos tarihinde bitecek. SB Sport Genel Koordinatörü Arif Ergüden, turnuvanın sürekli olacağını ve para ödülü verileceğini ifade etti.

Isparta Davras'a ilk ciddi yatırımı, Sirene Davras Hotel ile Ak-Kanat Holding gerçekleştirdi. Otel bünyesinde açılan 2 futbol sahası ilk yılında olmasına rağmen Süper Lig takımlarına ev sahipliği yapıyor. Ağustos ayının 2. haftası da daha önce Fenerbahçe ve Sivasspor'u çalıştıran Lorant, yeni ekibi olan İran'ın Saipa Tahran takımının da Isparta'ya gelerek kamp yapacağı belirtti. Deniz seviyesinden 1650 metre yükseklikteki kamp bölgesi, dünya standartlarındaki konumuyla da dikkat çekiyor. Ak-Kanat Holding bölgeye 2 yeni futbol sahası daha yaparken, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Fedarasyonu'nun da yatırım içinde olduğu öğrenildi. Bölgeye ayrıca kapalı spor salonuyla uluslararası standartlarda, atletizm pistinin de yapılarak spor arenasına dönüştürüleceği belirtildi.

TURNUVANIN PROGRAMI..
Davras'da düzenlenecek olan futbol maçlarının programı şöyle:

Davras Kupası programı:
* 1 Ağustos:
Saat: 15.30'da Uşakspor - Eskişehirspor,
Saat 17.30'da Malatyaspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor

* 3 Ağustos:
Saat: 15.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Uşakspor
Saat: 17.30'da Malatyaspor - Eskişehirspor

* 5 Ağustos:
Saat: 15.30'da Malatyaspor - Uşakspor
Saat: 17.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Eskişehirspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız