SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4'ü Cinayetten Hükümlü 5 Firari Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

4'ü cinayet hükümlüsü olan 5 firarinin Malatya Polisi tarafından İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlar sonucu yakalandıkları açıklandı.

POLİS AÇIKLAMASI..
Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"İlimizce çeşitli Mahkemelerce haklarında çıkartılan yakalama emirlerine istinaden aranmakta iken İstanbul İlinde bulunduğu belirlenen şahısların yakalanması amacı ile görevlendirilen ekibimiz 16.04.2007 günü İlimizde ayrılarak İstanbul iline intikal etmiş ve yapmış olduğu çalışmalar neticesinde;

1- Taammüden Adam Öldürmek suçundan 28 Yıl hapis cezasına hükümlü olup yakalama emri ile aranmakta olan C.Ç. 19.04.2007 günü,

2- Adam öldürme suçundan 30 Yıl Hapis cezası ile hükümlü olup yaklaşık 4 yıldır aranmakta olan Ö. S. 18.04.2007 günü,

3- Adam öldürme suçundan 30 Yıl Hapis cezası ile hükümlü olup yaklaşık 4 yıldır aranmakta olan F. S. 18.04.2007 günü,

4- Adam öldürme suçundan 12 Yıl 6 Ay Hapis cezası ile hükümlü olup yaklaşık 4 yıldır aranmakta olan E. S. 18.04.2007 günü,

5- 3167 Sayılı Yasaya Muhalefet Suçundan Toplam 28 ayrı yakalama emri ile yaklaşık 5 yıldır aranmakta olan N. Y. 17.04.2007 Günü yakalanmışlardır.

Yakalanan Toplam 5 şahıs Adli Mercilere gerekli koordine kurularak İstanbul İlinde cezaevine teslim edilmişler,ekibimiz 22.04.2007 günü vukuatsız olarak İlimize dönüş yapmışlardır.

Daha güvenli bir Malatya için halkımızın 155 Polis İmdat telefonu ile malatyaemniyet@malatya.pol.tr ve 155@malatya.pol.tr adreslerinden bize ulaşarak ihbarlarda bulunmalarını bekliyoruz."

HANGİ OLAYLAR?..
İstanbul'da yakalanan cinayet hükümlüsü C.Ç.'nin, 25 Şubat 1999'da Abidin ve Gülsüm Gökçe adlı yaşlı karı-kocanın, il merkezindeki evlerine para için öldürülmeleri olayıyla ilgili gıyabında yargılanıp mahkum edildiği öğrenildi.

Yine yakalanan cinayet hükümlülerinden Ö.S. adlı şahıs ile F.S. ve E.S. adlı kadınların, 3 Aralık 2001 tarihinde Çarmuzu'daki Turgut Özal Anadolu Lisesi'nin bitişiğindeki bahçede cesedi bulunan ve "gayrimeşru" olduğu ifade edilen 5 günlük bebeğin öldürülmesiyle ilgili yargılanıp hüküm giydikleri belirlendi.

Karşılıksız Çek Vermek suçuyla ilgili Malatya ve diğer bazı illerden 28 yakalama emri bulunan N.Y.'nin de İstanbul'da yakalanan 5'inci firari olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız