SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4'üncü Grupta Mücadele Edecekler

0
Güncellendi - 2016-09-27 21:22:15
4'üncü Grupta Mücadele Edecekler
A- A+ PAYLAŞ

2016-2017 Voleybol Sezonu, bayanlar ve erkekler deplasmanlı 1’inci ve 2’nci liglerinin kura çekimi Ankara Green Park Hotel’de gerçekleşti.

Kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış ve kulüp temsilcileri katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, “2016-2017 voleybol sezonu kura çekimine hoş geldiniz. Bilindiği üzere geçen sezon liglerimizin isimlerinde değişiklikler yapıldı. Geçen yıl Bayanlar ve Erkekler kategorilerine, “1. Lig” olarak anılan liglerin isimleri Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi olarak, 3. Lig’in ismi 2. Lig, 2. Lig’in ismi de 1. Lig olarak değiştirildi. Özellikle son iki yılda 2. Ligler için TVF olarak kulüplerimize nasıl destek olabiliriz düşüncesiyle bir mücadele içinde olduk.  2. ligler katılım bedeli almayacağımızı söyledik. 2. liglerde harcırahı hiç kaldırmadık. Son iki yılda 2. ligler iddaa programında yer aldılar. Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik’e bu konuda çok teşekkür ediyoruz. İddaa gelirlerini geliştirme hususunda çalışıyoruz. Hakem konusuna değinmek istiyorum. Konya’da bir seminer gerçekleştirdik. Toplantıda kendilerine söyledik. Hata yapabilirsiniz, insanız hepimiz ancak art niyetin olduğu yerde siz de olamazsınız. Bunları kendilerine ilettik. Sizlerden ricamız, olumsuzlukların önüne geçmek için lütfen bize ve kurullarımıza yazılı bir şekilde talep ve şikayetlerinizi ulaştırınız. Ayrıca Ziraat Bankası Spor Kulübü’ne bizlere tesislerini açtıkları için teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda tekrar tüm kulüplerimize başarılar diliyorum” şeklinde ifadelerde bulundu” dedi.

GRUPTA ZORLU TAKIMLAR VAR

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ’ın konuşmasının ardından grup ve fikstür çekimi gerçekleştirildi. Malatya Büyükşehir Belediyespor, kura çekimi sonrası dördüncü grupta yer aldı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk haftasında 30 Ekim Pazar günü evinde Kayseri ekibi Develi Belediyespor ile karşılaşacak.

Dördüncü grupta yer alan takımlar şöyle:

Adana Voleybol, Adana Seyhan Belediyespor, Kayseri Develi Belediyespor, Kayseri Sahabiye, Kırşehir Akademi, Konya Pema Koleji, Malatya Büyükşehir Belediyespor, Nevşehir Ürgüp Kapadokya, Osmaniye İstiklal Orta Okulu, Yozgat Sorgun Gençlik

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN İLK YARI FİKSTÜRÜ

Bu sezon 2. Lige yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor sezona evinde Develi Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayla başlayacak. Büyükşehir Belediyespor’un ligin ilk yarısındaki fikstürü şöyle:

Birinci hafta 30 Ekim Pazar Malatya Büyükşehir Belediyespor-Develi Belediyespor

İkinci hafta 6 Kasım Pazar Seyhan Belediyespor-Malatya Büyükşehir Belediyespor

Üçüncü hafta 13 Kasım Pazar Malatya Büyükşehir Belediyespor-Ürgüp Kapadokya

Dördüncü hafta 20 Kasım Pazar Kırşehir Akademi-Malatya Büyükşehir Belediyespor

Beşinci hafta 27 Kasım Pazar Malatya Büyükşehir Belediyespor-Sahabiye

Altıncı hafta 4 Aralık Pazar İstiklal Orta Okulu-Malatya Büyükşehir Belediyespor

Yedinci hafta 11 Aralık Pazar Malatya Büyükşehir Belediyespor-Adana Voleybol

Sekizinci hafta 18 Aralık Pazar Sorgun Gençlik-Malatya Büyükşehir Belediyespor

Dokuzuncu hafta Pema Koleji-Malatya Büyükşehir Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

voleybolbbelediye

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız