SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5.5 Milyar Böyle Gitmiş!..

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran şahıs, bankadan çektiği parayla işyerine giderken Yeni Cami civarında iki dolandırıcının hedefi olduğunu, parasının çalındığını bildirdi.

34 yaşındaki B.Y. adlı şahıs, saat 14.00 sıralarında bankadan çektiği 5 bin 480 YTL (5 milyar 480 milyon lira) ile yaya olarak işyerine giderken, Yeni Cami civarında tanımadığı bir şahsın yanına gelip, parasını kaybettiğini, görüp görmediğini sorduğunu, görmediğini söyleyip üzerindeki parayı şahsa gösterdiği sırada, bir başka şahsın gelip eline vurarak paraları düşürdüğünü, toplamak için eğildiğinde, diğer şahısların da paraları toplamaya başladıklarını, paraların hepsini topladıktan sonra şahısların elindeki parayı da alıp kendi topladıklarıyla bir gazete kağıdına sarıp geri verdiklerini, işyerine gelip gazete kağıdını açtığında para yerine gazete parçalarıyla karşılaştığını ve dolandırıldığını farkettiğini polise anlattı. Polis, paketten çıkan 8 gazete parçasına el koydu ve dolandırıcıların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanmaları için araştırmaya başladı.

Öte yandan, polise başvuran 25 yaşındaki G.M., İnönü Caddesi’ndeki işyerinde telefon satıcılığı yaptığını, sayım sırasında bir cep telefonunun eksik olduğunu farkettiğini, kamera kayıtlarını incelediğinde 45 yaşlarındaki bir şahsın cep telefonunu cebine koyup, para ödemeden gittiğini gördüğünü bildirdi. Polis kamera görüntüsü üzerinden telefonu çalan şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Bu arada, 20.00 sıralarında Devlet Hastanesi’ne gelerek darp nedeniyle oluşan yaralarını tedavi ettiren 59 yaşlarındaki M.Y. adlı şahıs, Sinema Caddesi’nde giderken, daha önceden haraç isteyen A.B. adlı şahsın, gözdağı vermek için kendisini dövdürdüğünü öne sürdü. Polis A.B.’yi yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız