SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Ana Projeli Kampanya

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Okuyor Kampanyası ödül törenleri devam ederken, Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi'nde de tören düzenlendi.

Cevat Paşa Mahallesi Türk Silahlı Kuvvetleri Lojmanları içerisindeki Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi'nde düzenlenen Malatya Okuyor Kampanyası ödül törenine, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, milli eğitim müdür yardımcıları Yahya Yazgan ve Yücel Abik, Malatya Okuyor Kampanyası il koordinatörü Ahmet Turan Yılmaz, Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi Müdürü Serdar Canlı, ilköğretim müfettişleri, veli ,öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "En çok ben okuyorum, En iyi ben okuyorum, Biz okuyan aileyiz, Askıda kitap ve Gezici kütüphane" olmak üzere 5 ana proje ile uygulanan Malatya Okuyor Kampanyası'nın önemini anlatıp, kampanya sonunda il derecelerine girenlere laptop, bilgisayar ve altın gibi çeşitli hediyeler verileceğini söyledi.

Cehaletle savaşta eğitime önem vermekle galip gelineceğine dikkat çeken Bulut, "Cehaleti karanlıkla eş değer biliyoruz. Eğitim seviyesi arttıkça o ülkenin birçok sorunu beraber çözülür" ifadelerini kullandı. Velilere de seslenen Bulut, "Sınavlara hazırlanan çocuklarınız kitap okuyorsa engellemeyiniz. Kitap okuma, çocukların sınavlarda soruları anlama ve kavrama ile çabuk okumada faydası çok oluyor" dedi.

Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi Müdürü Serdar Canlı da konuşmasında okullarında kampanyaya katılma oranının yüzde 27 olduğunu belirtip, okumanın önemini anlattı.

Konuşmalardan sonra, Ocak ayı birincisi İrem Ormancıoğlu, Şubat ayı birincisi Simge Özçelik ve Mart ayı birincisi Sinem Cigit ile diğer dereceye girenlere plaket, başarı belgesi ve diğer hediyelerini yetkililer verdi.

Daha sonra Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu halk oyunları ekibinin gösterisinden sonra program sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız