SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Ayda 6 Ölümlü Kaza!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da aynı mevkide son 5 ayda meydana gelen 6 ayrı trafik kazasında, 6 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Çevreyolu üzerindeki Niyazi Misrı Camii mevkisinde son 5 ayda meydana gelen 6 trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti.

Yayalara çarpma sonucu meydana gelen kazalarda, 10 Kasım 2006 tarihinde Ali Yıldırım (53), 8 Kasım 2006 tarihinde Hasan Ekiz (63), 4 Kasım 2006 tarihinde Reyyan Ekici (63), 10 Ekim 2006 tarihinde Ali Özmen (68), 12 Eylül 2006 tarihinde Hatice Yiğit (74), 16 Haziran 2006 tarihinde ise Murat Seçer (42) hayatını kaybetti.

Birçok minibüs, otobüs durağının bulunduğu, çok sayıda işyerinin faaliyet gösterdiği Niyazi Mısri Camii çevresinde, Çevreyolu'nun karşı tarafına geçiş için alt ya da üst geçit olmadığı gibi, yol ortasındaki refüjde de yaya geçişlerini önlemek için fiziki bir engel bulunmuyor.

Malatya Çevreyolu, sadece "Niyazi Mısri Camii" civarında değil, birçok bölümünde, benzer nedenlerle çok sayıda ölümlü trafik kazasının meydana geldiği "ölüm yolu" niteliğinde. 1974 yılında "Çevreyolu" olarak ulaşıma açılan, birkaç yıldır da şehrin ana bulvarı durumuna gelen Çevreyolu'nda, açıldığı ve trafik yoğunluğunun bugünkünün çok altında olduğu dönemde iki üst geçit varken, bunlar daha sonra kaldırılmış, uzun yıllar sonra Adliye civarına bir üst geçit yapılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız