SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"5 Bin 480 Kadına Ulaştık"

0
Güncellendi - 2016-11-01 20:03:21
A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadın derneklerinin temsilcileri ile biraraya geldi.

Toplantıya ilişkin olarak Kent Konseyi'nin yayınladığı basın bülteni şöyle:

"Malatya Büyükşehir Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Kadın Meclisi Malatya’da aktif olarak faaliyet gösteren kadın dernekleri ile Kent Konseyi binasında bir araya geldi.

Kadınlara yönelik faaliyetler yapan 15 dernek temsilcisinin katıldığı istişare toplantısında konuşan Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, 2016 yılı içerisinde yaptıkları faaliyetlerden bahsederek, faaliyetlerin amacı ve faaliyetlerin sonuçları hakkında bilgi verdi.

Bulut, 2016 yılı içinde kadın dernekleri ile birlikte çok çeşitli çalışmalarla bir arada bulunduklarını belirterek, bu sezon içinde aynı birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam etmek istediklerini vurguladı.

Bulut: 5480 Kadına Ulaştık

Bulut, “2016 yılı içerisinde yaptığımız etkinlikler vasıtasıyla merkez ve kenar semtler dahil olmak üzere 5480 kadına ulaştık, 2017 yılı içerisinde de etkinlik alanımızı genişleterek daha fazla kadına ulaşma konusunda gayret edeceğiz. Tabi yaptığımız bu çalışmalarımızda özellikle kadın derneklerinin desteğini almak bizim için bir moral ve motivasyon kaynağı olmaktadır. En büyük projelerimizden biri olan “İnci Çeyiz” projemiz devam ediyor. Bunun yanında geçen sene yaptığımız ve çok olumlu dönütler aldığımız “Kimseli Kimsesizler” projemize de devam edeceğiz. Bu konularda sizlerin de görüşlerinizi almak istiyoruz.”dedi.

Kent Konseyinde yapılan toplantıların diğer kadın derneklerinde de olması gerektiğine değinen Bulut, katılımdan dolayı bütün dernek temsilcilerine teşekkür etti.

Toplantı hakkında görüşlerini ve önerilerini dile getiren dernek temsilcileri toplantının çok faydalı geçtiğini dile getirerek, Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut’a teşekkür ettiler."

Bülten

km1

km2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız