SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Bin Aileye Gıda Yardımı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla, hayırseverlerin desteğiyle 2 bin aileye gıda paketi dağıtacak. Bu arada, Yeşilyurt'ta da 3 bin gıda paketinin dağıtımının devam ettiği bildirildi.

MALATYA'DA 2 BİN GIDA PAKETİ..
Belediye bünyesindeki Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan, Malatya Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen bir törenle, yardım paketi çekini, emekli memur olan, Cemal Akın'ın belediye başkanlığına seçilmesinin ardından, "Belediye şirketi elemanı" olarak Belediye bünyesinde istihdam edilen ve aynı zamanda Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği Başkan Yardımcısı olan Adil Akkoyunlu'ya verdi.

Tören esnasında kısa bir konuşma yapan ve yaklaşık 2 bin kişiye gıda paketi dağıtılacağını belirten Furkan, "Gıda paketleri, Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği kanalıyla fakir ailelere teslim edilecek" dedi.

YEŞİLYURT'TA DAĞITIM SÜRÜYOR..
Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'nde Yeşilyurtlular Derneği tarafından hazırlanan yardım paketleri gece evlere teslim ediliyor.

Merkezi İstanbul'da bulunan Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi doğumlu işadamlarının kurduğu Yeşilyurtlular Derneği, geleneksel hale getirdiği Ramazan gıda yardımlarını bu yıl da sürdürüyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İstanbul'dan gelen Yeşilyurtlular Derneği yöneticilerinin organizesiyle 3 bin gıda paketi hazırlandığını ve ihtiyaç sahiplerine gıda paketinin gece evlerine teslim edilmeye başlandığını söyledi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız