SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Bin Metrekare Olacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:28:54
5 Bin Metrekare Olacak
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Çevreyolu'ndaki Vergi Dairesi binasının yanında yapılan kapalı otopark ve durak inşaatında inceleme yaptı. 
 
"Eksikliğini Hissediyorduk"
 
Cirikpınar Mahalle Muhtarı Öztürk Dağdelen'in de katıldığı inceleme sırasında konuşan Başkan Çakır, " Vatandaşlarımız çevre yolunda yolculuk ederken bazı sorunlarla karşılaşıyorlar. Çevre yolumuzun düzenlenmesi amacıyla plan ve projeler hazırladık. İlk olarak çevre yolu alt geçitlerimizin üzerini kapadık. Buralarda peyzaj çalışmaları yapacağız. Adliye ve Vergi Dairesi civarında otopark eksikliği fazlasıyla hissediliyordu." dedi. 
 
"Trafiğe Olumsuz Etkisi Vardı"
 
Bölgedeki otopark eksikliğinin trafiği de olumsuz etkilediğini söyleyen Çakır, " Bizde çevre yolu projemize ek olarak Adliye ve Vergi Dairesi civarındaki çevre yolunun kuzeyinde kalan bölgeye 5 bin m2 kapalı otopark, üstüne de toplu taşıma araçlarının kullanılacağı duraklar yapıyoruz. Çalışmalarımız şuan devam ediyor. Burası yaklaşık 300 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindedir. Otopark ve durak inşaatını bu yılın sonuna kadar bitirmeye çalışacağız. Çalışmaların bitmesiyle şehir merkezinde trafiği olumsuz etkileyen otobüs ve dolmuş duraklarımızın bir kısmını buraya alacağız. Bu sayede şehir merkezindeki trafikte bir miktar rahatlama olacak. Otoparkın yapılmasıyla da bu bölgedeki düzensiz araç otoparkının da önüne geçmiş olacağız” ifadelerini kullandı. 
 
"Çalışmalar Devam Edecek"
 
Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü; “Araç ve yaya trafiğinin düzenli olması için çalışmalara devam ediyoruz. Öncellikle yaya üst geçitleri yaptık. Battalgazi kavşağından, Dede Korkut Kavşağına kadar olan bölge ile Dede Korkut Kavşağından, Beylerderesi viyadüküne kadar olan bölgelerde düzenleme çalışmaları bu yıl da devam edecek. Çalışmaların bitmesiyle Malatya’nın çevre yolu geçişi tamamen bitirilmiş olacak” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız