SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Bin Öğrenci Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:46:30
5 Bin Öğrenci Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde SODES kapsamında Malatya’da kendi alanında bir ilk olan Bilim Merkezi, büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında hizmete giren merkezi bugüne kadar 5 bini aşkın öğrenci ziyaret etti.

SODES kapsamında desteklenen “Malatya Bilim Adamlarını Yetiştiriyor” projesi çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Sanat Galerisi’nde kurulan Bilim Merkezi, ilk ve ortaöğrenimdeki öğrencilerin akınına uğruyor. Programlı ve serbest girişli olarak hizmet veren Bilim Merkezi, görevli öğretmenler nezaretinde gezilebiliyor. 70 bilimsel deneyin bulunduğu merkez, ilk ve orta öğrenimdeki öğrencilerin fen bilimleri ve matematik ders müfredatlarına uygun olarak hizmet veriyor. Merkezi ziyaret eden öğrenciler, teorik derslerini uygulamalı olarak gerçekleştirebiliyor. Merkezi keyifle gezen öğrenciler, dersleri eğlenerek öğreniyorlar.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde kurulan Bilim Merkezi, velilerle birlikte çocukların da ziyaretine açık bulunuyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız