SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Bölüme 180 Öğrenci

A- A+ PAYLAŞ

Son üç yıl içerisinde yaklaşık 40 bölüm ve programın açıldığı İnönü Üniversitesi’nde 5 bölüm daha açılacağı öğrenildi.

2011-2012 öğretim yılında yeni bölümlere öğrenci alınması için Yüksek Öğretim Kurulu’na yapılan teklif kabul edildi. Yeni açılan bölümlere toplamda 180 öğrencinin eğitim göreceği belirtildi.

Konuyla ilgili İnönü Üniversitesi tarafından yapılan açıklama şöyle :

“Ülkemizde istihdama yönelik birçok alanda yapılan girişimlere paralel olarak Üniversitemiz, geliştirdiği projelerle yeni bölüm-program açarak önemli katkılarda bulunmaktadır.

Her yönüyle önemli gelişimeler kaydeden Üniversitemiz, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına kazandırdığı ve kazandırmak istediği, nitelik açısından önemli bölüm ve programlarla hem öğrenci sayısını arttırmış hem de istihdama yönelik çalışmalarda önemli aşamalar kat etmektedir.

Üniversitemize üç yıl içerisinde Atçılık Antrenörlüğü, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler, Özel Güvenlik ve Koruma Programı, Müzikoloji Ana Sanat Dalı, Gaz ve Tesisat Teknolojisi Programı, Peyzaj Mimarlığı gibi yaklaşık 40 bölüm ve program açılarak bu bölüm ve programlara yüzlerce öğrenci alındı.

YÖK Yeni 5 Bölüme Daha Öğrenci Alma Teklifimizi Kabul Etti

Üniversitemizin 2011-2012 eğitim-öğretim yılında yeni bölümlerine öğrenci alınması hususunda Yükseköğretim Kurulu’na yaptığı teklifi kabul edildi.

Yüksek Öğretim Kurumu, Üniversitemizde 2011-2012 eğitim-öğretim yılında, Beden Eğitimi ve Yüksekokulu Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi Bölümüne 40, Sağlık Hizmetleri Meslek Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczane Hizmetleri Bölümüne 30, Hekimhan Meslek Yüksekokulu Doğal Yapı Taşları Teknolojisi Bölümüne 40, Yakınca Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Bölümüne 40, Malatya Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümüne (İ.Ö.) 30 olmak üzere toplam 180 öğrencinin öğretim görmesine karar verdi.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız